“Νοιάζομαι και Δρω”, από τους μαθητές του 2ου Λύκειου της πόλης μας

ΔΡΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ “ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ”

Την Παρασκευή 4/5/2018 οι μαθήτριες του 2ου Λυκείου στης πόλης μας Κρεμέζη Μελίνα, Μεταξάκη Αδριανή, Γιανναράκη Δέσποινα, Λάτση Αργυρώ, Σκαρμούτσου Μαρία συνοδευόμενες από τον εκπαιδευτικό κο Καρβέλα Γεώργιο μετείχαν στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων παιδιών με αναπηρία ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ στην πλατεία Συντάγματος.

Η εκδήλωση είχε διαδραστικό χαρακτήρα και καλούσε μικρούς και μεγάλους να δημιουργήσουν έργα ζωγραφικής, χειροτεχνίες και να αποτυπώσουν ευχές και όνειρα για το μέλλον προσεγγίζοντας με ευαισθησία το θέμα της διαφορετικότητας.

Η συμμετοχή των μαθητριών μας εντάχθηκε στις δράσεις του προγράμματος “Νοιάζομαι και Δρω” που υλοποιεί φέτος το σχολείο μας.Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την πρόθυμη ανταπόκρισή τους και τις σημαντικές δημιουργίες που εκπόνησαν.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ

Την ερχόμενη Τρίτη 15/5/2018 το σχολείο μας θα έχει την εξαιρετική τιμή να δεχθεί την επίσκεψη της κας Ζουμπουλάκη Πέγκυς, εκ των ιδρυτών της πασίγνωστης ομώνυμης γκαλερί, που θα προσφέρει αφίσες έργων Ελλήνων και ξένων ζωγράφων σε όλους τους μαθητές του σχολείου και στο σχολείο για τη διακόσμηση των χώρων του.

Ταυτόχρονα θα μας επισκεφθεί και μια αντιπροσωπεία του ειδησεογραφικού-συνδρομητικού καναλιού Insidestory με επικεφαλής  την εκ των ιδρυτών του δημοσιογράφο κα Καραπαναγιώτη Τατιάνα που θα προσφέρει σε όλους τους μαθητές της Γ΄ τάξης μια ετήσια συνδρομή μετά την άκρως εξαιρετική συμμετοχή και διάκριση τεσσάρων μαθητριών μας στο εργαστήριο συμμετοχικής δημοσιογραφίας που οργανώθηκε από το κανάλι.

Και οι  δυο επερχόμενες επισκέψεις είναι πολύ σημαντικές για τη σχολική μας κοινότητα.