Σημερινές εκδηλώσεις, Κυριακή 13 Μαΐου στην πόλη μας

Τέσσερις διαφορετικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν σήμερα στην πόλη μας ή από φορείς της Αγίας Βαρβάρας, Κυριακή 13 Μαΐου 2018.

Τις αναφέρουμε με ωρολογιακή σειρά:

Εσωκομματικές εκλογές Ν.Δ.: Από το πρωί στις 9 έως τις 7 το βράδυ, εκτός και αν κριθεί αναγκαία η παράταση λόγω προσέλευσης μελών, θα διεξαχθούν και στην πόλη μας οι εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. των Τοπικών και Νομαρχιακών Επιτροπών του κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, καθώς επίσης και για την εκλογή Συνέδρων για το Συνέδριο του κόμματος που προγραμματίζεται να γίνει το φθινόπωρο.

Στην πόλη μας οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία της Τ.Ο. της Ν.Δ., Ανδρέου Δημητρίου 1 και Ελ. Βενιζέλου.

 

Γιορτή Μητέρας στο Πάρκο “ΜΗΤΕΡΑ”: Ο Δήμος μας με ευκαιρία τη σημερινή γιορτή της μάνας, διοργανώνει εκδηλώσεις στο ομώνυμο Πάρκο του.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων το οποίο θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί προβλέπεται να διαρκέσει ένα δίωρο και σε αυτές να παρευρεθούν εκατοντάδες συμπολίτες μας, αφού και οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές.

Θα υπάρχουν χοροί από παιδιά των Δημοτικών παιδικών Σταθμών του Δήμου, ζωγραφιές, λιχουδιές, κατασκευές δώρων για τις εορτάζοντες μητέρες, face painting κ.ά δραστηριότητες.

 

Αγώνες kick boxing με τη συμμετοχή δύο αθλητών μας:

Δύο αθλητές μας από το Σύλλογο IRON TEAM, o οποίος εδρεύει στην πόλη μας, θα πάρουν μέρος σε επίσημους αγώνες kick boxing, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Ζωγράφου, σήμερα Κυριακή 13 Μαΐου, με ώρα έναρξης την 5η απογευματινή.

Πρόκειται για τους αθλητές μας Αστεριάδη Βαλεντίνο και  Ποτουρίδη Κωνσταντίνο.

 

Λαμπαδηφορία για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: Στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων Ποντίων από τους Τούρκους, θα πραγματοποιηθεί Λαμπαδηφορία η οποία θα ξεκινήσει από τα γραφεία του Συλλόγου Ποντιών (Μεγ. Αλεξάνδρου & Καραολή), στις 8 η ώρα με το σούρουπο.

Η πομπή θα διασχίσει δρόμους της πόλης μας και  θα καταλήξει στη πλατεία “19ης Μάη”, όπου θα πραγματοποιηθεί σχετική εκδήλωση Μνήμης, στις 8:30΄μ.μ..

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας “Ο ΦΑΡΟΣ”.