Διέρρηξαν τα αποδυτήρια της ΑΠΕ και πήραν αθλητικό υλικό μικρής αξίας

Τα αποδυτήρια του γηπέδου στα ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ τα οποία χρησιμοποιεί η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, διέρρηξαν άγνωστοι μέχρι στιγμή δράστες και αφαίρεσαν αθλητικό υλικό, μικρής όμως αξίας, όπως μας δήλωσε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας κ. Πάνος Καρατζάς.

Τα σπουδαιότερα από τα κλοπιμαία ήταν πέντε παλμογράφοι που χρησιμοποιούν οι αθλητές στις προπονήσεις, προκειμένου να έχουν οι ειδικοί,  εικόνα της υγείας των αθλουμένων κατά και μετά τις προπονήσεις.

Ο έφορος της ομάδας κ. Γιαννακαρώνης Χρήστος, μας είπε πως εχθές Παρασκευή έκλεισε τα αποδυτήρια γύρω στις 11 το βράδυ και επέστρεψε σήμερα Σάββατο 12 Μαΐου το απόγευμα στις τέσσερις η ώρα για να βρεθεί μπροστά στα λεηλατημένα αποδυτήρια.

Οι δράστες παραβίασαν πιθανότατα με τον γκασμά της φωτογραφίας μας την σιδερένια πόρτα των γραφείων και από εκεί πήραν τα κλειδιά της αποθήκης.

Επίσης προσπάθησαν να εισέλθουν στα γραφεία από την πίσω πλευρά τους, αλλά τα σιδερένια κάγκελα στα παράθυρα δεν τους το επέτρεψαν.

Η σήμανση που έφθασε στον χώρο πήρε αποτυπώματα και έβγαλε φωτογραφίες.

Υπάρχει η εκτίμηση πως εκείνος που μπήκε στα γραφεία και πήρε τα κλειδιά ήταν μικρόσωμος ή μικρός, αφού το κενό που δημιουργήθηκε δεν ήταν μεγάλο για να εισέλθει σε αυτά σωματώδη άτομο.