» Ανδρέας Λεωτσάκος: “Οι εκπρόσωποι του Λαού να έχουν τρία χαρακτηριστικά: εντιμότητα, εργατικότητα, αποτελεσματικότητα”

Ανδρέας Λεωτσάκος: “Οι εκπρόσωποι του Λαού να έχουν τρία χαρακτηριστικά: εντιμότητα, εργατικότητα, αποτελεσματικότητα”

Έχουμε χρέος όσοι υπηρετούμε τους συμπολίτες μας μέσα από το θεσμό της αυτοδιοίκησης να τοποθετηθούμε για το νέο εκλογικό νόμο που από μόνος του όμως δεν σημαίνει μεταρρύθμιση.

Για εμένα πραγματική μεταρρύθμιση θα ήταν να μειωθεί η γραφειοκρατία, και να μεταβιβαστούν πόροι και αρμοδιότητες στους δήμους από την κεντρική διοίκηση για την ενδυνάμωση του θεσμού και την παραγωγική λειτουργία του.

Τον πολίτη δεν τον ενδιαφέρει ο εκλογικός νόμος αλλά οι εκπρόσωποι του να έχουν 3 χαρακτηριστικά: εντιμότητα, εργατικότητα, αποτελεσματικότητα.

Αν πορευτούμε με αυτές τις αρχές τότε είναι βέβαιο ότι θα ανταποκριθούμε στις ανάγκες των τοπικών μας κοινωνιών και των πολιτών. Και κάτι ακόμα, ας κοιτάξουν εκεί στην συγκεντρωτική κεντρική εξουσία να ανταποκριθούν στο κοινό αίσθημα και να σπάσουν τις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες για πιο αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση και γιατί όχι να μειώσουν τις έδρες στο κοινοβούλιο από 300 σε 200.

Επιτέλους τολμήστε…

Ανδρέας Λεωτσάκος

Αντιδήμαρχος 

Αγίας Βαρβάρας

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!