Ο Δήμος θα παραχωρήσει τις θέσεις πάρκινγκ στην οδό Κρήνης, σε συμπολίτες μας

Σε παρεξήγηση οφείλετε η παρερμηνεία των προθέσεων της Δημοτικής Αρχής να δώσει τις θέσεις πάρκινγκ στους κατοίκους της περιοχής πέριξ της οδού Κρήνης, οι οποίες υπάρχουν σε κομμάτι της, το οποίο πλακοστρώθηκε, μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης, σε συνάντησή του στο γραφείο του.

Γράφαμε πρόσφατα, πως υπάρχουν παράπονα από κατοίκους της οδού Αγίας Βαρβάρας κυρίως, πως ενώ υπάρχουν οριοθετημένες και κατασκευασμένες θέσεις πάρκινγκ στην οδό Κρήνης δεν αποδίδονται στους κατοίκους, οι οποίοι δεινοπαθούν να βρουν χώρο να σταθμεύσουν τα οχήματά τους, εξαιτίας της ιδιαίτερως επιβαρυνθείσας από οχήματα περιοχής, από την λειτουργία του σταθμού του ΜΕΤΡΟ της Αγίας Μαρίνας.

Σύμφωνα με υπολογισμούς που υπάρχουν, το συγκεκριμένο αυτό κομμάτι της οδού Κρήνης, μπορεί άνετα να φιλοξενήσει τουλάχιστον 20 Ι.Χ. επιβατικά, χωρίς να αλλοιωθεί, ούτε να επιβαρυνθεί το περιβάλλον στο σημείο εκείνο, όπως συνέβαινε έως πριν τα έργα.

Πράγμα που σημαίνει πως τουλάχιστον είκοσι οικογένειες μόνιμων κατοίκων, πέριξ του “πεζόδρομου” Κρήνης, θα έχουν θέση για τα όχηματά τους, χωρίς να επιβαρύνουν κανέναν με την παρουσία τους.

Ο Δήμος σκέπτεται να βρει τη σωστή φόρμουλα με την οποία θα δοθούν οι θέσεις στάθμευσης στους ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας, όπως μας είπε ο κ. Καπλάνης.

Για όσους δεν γίνει κατορθωτό να βρεθεί χώρος στάθμευσης, θα τους παραχωρηθούν δωρεάν θέσεις στο Πάρκινγκ του σταθμού του ΜΕΤΡΟ.