Η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου, ενθουσίασε το κοινό…

Ήταν χαρούμενα…είχαν τρακ αλλά και πάθος.. και μας χάρισαν μια απολαυστική παράσταση..

Ο λόγος για τα παιδιά μας, στην πρεμιέρα του “Στραβόξυλου”,  στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος». Η θεατρική ομάδα του 3ου γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κ. Ε Τασιοπούλου, μας ενθουσίασε!!

Τα παιδιά ανέβηκαν στη σκηνή και μας μετέδωσαν τη χαρά, το κέφι και το σκέρτσο τους. Μας έκαναν να γελάσουμε και να θυμηθούμε γιατί αγαπάμε το θέατρο….

Μας χάρισαν εκπληκτικές ερμηνείες, ενώ στα όποια μικρά λαθάκια τους γέλαγαν και μας έκαναν “συνενόχους” κοιτώντας μας παιχνιδιάρικα ή κλείνοντάς μας συνωμοτικά το μάτι… Ήταν  εξαιρετικές παραστάσεις το Σαββατοκύριακο 5- 6 Μαϊου.

Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια στην κ. Τασιοπούλου, την οποία ευχαριστούμε διπλά: για την ίδια την παράσταση αλλά και για το ότι την αφιέρωσε στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. Πραγματικά μας τιμά! Ευχαριστούμε συνολικά τους καθηγητές του 3ου Γυμνασίου, που παρέχουν ολόπλευρη μόρφωση στα παιδιά μας. Νιώθουμε τυχεροί που σας έχουμε. Όσο για σας παιδιά… θα το ξαναπούμε: είμαστε και θα παραμείνουμε οι πιο ενθουσιώδεις θαυμαστές σας !!

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Αγ. Βαρβάρας