Σε σύγχυση η ΟΜΑΔΑ. Έβαλε αυτογκόλ. Παρουσιάζουν τον κ. Γιάγκα να ψηφίζει στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ εκείνος ήταν στην ΥΔΡΑ!!!

Αυτογκόλ, που ίσως στιγματίσει τον πολιτικό τους λόγο και βλάψει την αξιοπιστία τους, έβαλαν οι τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι, Φέγγη, Βασιλάκος και Σωτηρόπουλος, η γνωστή ΟΜΑΔΑ, με τη σημερινή τους ανακοίνωση – απάντηση κατά του κ. Γιάγκα, αφού τον εμφανίζουν σε αυτήν, να παρευρίσκεται στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας και να υπερψηφίζει την πρόταση της Διοίκησης  για ρύθμιση του χρέους του προστίμου για το “ΠΑΝΘΕΟΝ”.

Ο κ. Γιάγκας όντως ήταν την συγκεκριμένη ημερομηνία, σε αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά σε αυτήν του Δήμου Ύδρας σε εκδήλωση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Χάριν λοιπόν της αστοχίας τους, ο κ. Γιάγκας μας έστειλε την παρακάτω επιστολή, υποστηρίζοντας πως οι τρεις βλέπουν φαντάσματα και βρίσκονται σε σύγχυση.

Η επιστολή του κ. Γιάγκα που λάβαμε, έχει ως εξής:

ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΑΠΩΝ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ;

Έμεινα εμβρόντητος, σαν να με χτύπησε κεραυνός – διαβάζοντας την ανοικτή επιστολή που συνυπογράφουν οι τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι, Φέγγη, Βασιλάκος, Σωτηρόπουλος.

Με εμφανίζουν, να είμαι παρών στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 28ης Μαρτίου 2018, να συμμετέχω σε συζήτηση, να μην ψηφίζω αναβολή, να συντάσσομαι με τον Καπλάνη, να ψηφίζω να «φεσωθεί» η πόλη με 260.000 ευρώ και μου καταλογίζουν ευθύνες γι’ αυτό, και να επιχειρώ να «δουλέψω» γνωστούς και αγνώστους.

Και όλα αυτά τα έκανα ενώ ήμουν ΑΠΩΝ από το δημοτικό Συμβούλιο.

Τέτοια παράνοια; Τόση παράκρουση ή παραχάραξη της αλήθειας;

Την Τετάρτη 28/3/2018, την ώρα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, παρουσίαζα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε προγραμματισμένη από καιρό εκδήλωση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της ΎΔΡΑΣ, πρόγραμμα για την ενίσχυση νέων τουριστικών επιχειρήσεων, παρουσία του Δημάρχου ΎΔΡΑΣ και του Προέδρου του Β.Ε.Π. (φωτό 1)

Την Τρίτη 27/3/2018 έχω αποστείλει επιστολή, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία ανέγνωσε στο Σώμα, με την οποία τον ενημέρωνα, για την απουσία μου από τη συνεδρίαση της 28ης Μαρτίου 2018 και για την αποπομπή του κ. Σωτηρόπουλου από την παράταξη «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» (φωτό 2)

Με δεδομένη την απουσία μου, τι εξηγήσεις να δώσω στα μυθεύματα; Τι συνειρμούς να κάνω;

 

– Το ότι λένε ΨΕΜΑΤΑ είναι αποδεδειγμένο. Το ότι ψεύδονται συνειδητά δεν μπορώ να το πιστέψω.

– Το ότι βλέπουν την παρουσία μου παντού, είναι υπερβολικό ως εξήγηση και περνάει στη σφαίρα της φαντασίας.

– Το ότι έγραψε άλλος το κείμενο και αυτοί κλήθηκαν απλώς να το υπογράψουν, χωρίς να το διαβάσουν, είναι μια πιθανότητα, αλλά και πάλι δεν είναι σοβαρό ενδεχόμενο.

Έστω ένας, από τους τρείς, δεν πρόσεξε ότι δεν ήμουν εκεί; Ένας δεν βρέθηκε να πει την αλήθεια; Να πει τα γεγονότα όπως είναι; Σε τόσο μεγάλη σύγχυση βρίσκονται; Εκτός αν είδαν το φάντασμά μου.

Όποια ερμηνεία και αν δώσει κανείς ένα είναι γεγονός. Μπροστά στη σκοπιμότητα έχει πάει περίπατο και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

Στην ουσία τώρα.

Χαίρομαι που οι τρεις Δημ. Σύμβουλοι, έστω και καθυστερημένα, υιοθέτησαν το αίτημα που υποβάλαμε από τις 2/4/18, τέσσερις Δημοτικοί Σύμβουλοι (Γιάγκας, Σιαραμπή, Αννίσας, Καρανάσιου) για να γίνει συζήτηση του θέματος του «ΠΑΝΘΕΟΝ» και των προστίμων στο Δημοτικό Συμβούλιο παρουσία κάθε εμπλεκόμενου και ενδιαφερόμενου.

Αν όντως το εννοούν, ας συνυπογράψουν την επιστολή για να υποχρεωθεί η διοίκηση Καπλάνη να το φέρει ως θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο. Ιδού η Ρόδος.

Μην κατασκευάζουν άλλοθι. Ας προχωρήσουν στην υπογραφή.

Τα άλλα είναι υπεκφυγές και εκ του πονηρού.

Για την πληρότητα της ενημέρωσης μπορεί όποιος επιθυμεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα: http://www.dinatipoli.gr/2018/04/02/αίτημα-για-πανθεον