Ο Βασιλάκος στέλνει στον Εισαγγελέα τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ανίσσα…

Πριν λίγη ώρα, 13:00΄, Τρίτη 1η Μαϊου, ο επικεφαλής της παράταξης “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ”, κ. Βασιλάκος Θεόδωρος, ανήρτησε στην ιστοσελίδα του κείμενο, εξ αιτίας της ανεξαρτητοποίησης του κ. Ανίσσα, την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα μας εχθές Δευτέρα 30 Απριλίου και τον απειλεί με προσφυγή στον Εισαγγελέα.

Η ανάρτηση του κ. Βασιλάκου έχει ως εξής:

Καλημέρα,

Μόλις πριν από λίγο με ειδοποίησαν ότι ο “κύριος” Ανισσας Ιωάννης, έφυγε τρέχοντας από την παράταξη “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ”.

Όμως ποιό πολύ με πείραξε Όχι η κατευθυνόμενη ανεξαρτήτοποιηση του, αλλά οι προσβλητικές εκφράσεις του για το πρόσωπο μου.

Τον ενημερώνω έστω έτσι αφού το θέλησε εκείνος, Πριν την σύγκλιση της παράταξης μας ότι,αρκετό καιρό κρατήθηκα και δεν “άνοιξα “το στόμα μου και δεν τον διέγραψα από την παράταξη μας.

Τον ενημερώνω λοιπόν, ότι λόγο έχουν τα δικαστήρια και ο εισαγγελέας.

Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο που ψήφισε την παράταξη μας και να τους πω ότι οι απατεώνες που γίνονται ξαφνικά “κατι”, Δεν μπορούν να κρυφτούν.

Λοιπόν “κύριε “Ανισσα οι ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ δεν έχουν λόγω στην παράταξη μας, ο ψεύτης και κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Τα υπόλοιπα στον εισαγγελέα για τις απατεωνιές που έκανες με τις ασφάλειες σε εμένα, την κ. Παπαδακου και σε όλους τους συνδημότες μας που σε πίστεψαν.

Από αύριο έχει λόγο η δικαιοσύνη.

ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗΣ
“ΑΓΊΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ”