Την Τετάρτη θα καθαριστεί η Παιδική Χαρά στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο

Επισκεφθήκαμε το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Απριλίου, με τον Αντιδήμαρχο κ. Σάββα Σαββίδη την παιδική Χαρά που βρίσκεται στην οδό Στέφανου Σαράφη, απέναντι από την παλαιά είσοδο του Α΄ Δημοτικού Σχολείου.

Ο κ. Σαββίδης διαπίστωσε την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο, όπως άλλωστε την περιγράφαμε με δημοσίευμά μας πριν λίγες ημέρες και σε επικοινωνία του με τον υπεύθυνο κήπων και πρασίνου, του ζήτησε να φροντίσει να καθαριστεί ο χώρος που είναι άκρως επικίνδυνος για μικρούς και μεγάλους και να σφραγιστεί, έως ότου επισκευαστεί η παιδική χαρά.

Γειτόνισσα η οποία αντιλήφθηκε την παρουσία του κ. Αντιδημάρχου τον πλησίασε και τον ενημέρωσε πως σχεδόν καθημερινά στο χώρο μαζεύονται ομάδες ατόμων οι οποίες αφού πίνουν και χάνουν τον έλεγχο των πράξεών τους προσπαθούν να εισέλθουν σε γειτονική κατοικία, σκαρφαλώνοντας από το κάγκελο που χωρίζει την αυλή του σπιτιού από την παιδική χαρά, δημιουργώντας αναστάτωση και προκαλώντας πανικό στους πέριξ.

Ο κ. Σαββίδης υποσχέθηκε πως θα φροντίσει για την λήψη μέτρων και έδωσε εντολή ο χώρος να καθαριστεί την Τετάρτη 2 Μαϊου, από συνεργείο του Δήμου.

Επίσης μας ενημέρωσε πως εντός των ημερών θα γίνει συντήρηση και δοκιμή στα “κανονάκια” πυρασφάλειας του Δήμου που υπάρχουν στο βουνό ώστε να επιβεβαιωθεί η σωστή λειτουργία και ετοιμότητά τους.

Επίσης θα γίνει καθαρισμός του βουνού από σκουπίδια και ξερόχορτα, λόγω του θέρους που πλησιάζει και της αναμενόμενης αύξησης της θερμοκρασίας.