ΚΑΝΑΡΙΔΗΣ: “Του χρόνου ακόμα πιο δυνατά”

Με τη γκολάρα του, ο Νίκος Καναρίδης έδωσε στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα τη νίκη στην Αργυρούπολη.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, στάθηκε στα όσα έγιναν μέσα στην χρονιά και στέλνει το δικό του μήνυμα για του χρόνου.

Η συνέντευξή του στο apeagiaeleousa.gr:

Σε τρεις εβδομάδες το πρωτάθλημα τελειώνει. Τι κρατάει η ομάδα;

«Η ομάδα πρέπει να κρατήσει την όλη προσπάθεια. Ξεκινήσαμε όλοι νέα παιδιά, αυτό άρχισε να αποδίδει ύστερα από τρεις μήνες, βρεθήκαμε μεταξύ μας και χτίσαμε τις βάσεις για να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο που δεν τα παρατάει ποτέ. Αυτό είναι ένα καλό εφόδιο για του χρόνου».

Η πιο έντονη στιγμή μέσα στην χρονιά για σένα;

«Σίγουρα το γκολ που έβαλα προχθές ήταν η πιο έντονη στιγμή μου. Βέβαια κι αυτό με τη Νέα Σμύρνη ήταν όμορφο αλλά αυτό στην Αργυρούπολη μας έδωσε τη νίκη, άρα ήταν και το πιο σημαντικό».

Η ομάδα ξεκίνησε με στόχο την παραμονή και έφτασε τελικά στο σημείο να διεκδικεί την άνοδο, η οποία τελικά δεν επιτεύχθηκε. Το πρόσημο είναι τελικά θετικό;

«Σίγουρα είναι θετικό γιατί δεν ξεκινήσαμε από το μηδέν αλλά από το μείον. Η αρχή ήταν δύσκολη αλλά μετά η ομάδα πήρε καλά αποτελέσματα και βρήκε το δρόμο της.

Η άνοδος ήταν εξ αρχής δύσκολο να έρθει, το παλέψαμε ωστόσο. Τελικά δεν επιτεύχθηκε αλλά η χρονιά κλείνει πολύ καλά και τη νέα χρονιά πιστεύω θα μπούμε πιο δυνατά».

Στόχος σου είναι να πανηγυρίσεις την άνοδο με την ομάδα;

«Πρώτα ο Θεός, ναι. Θα ήθελα να παραμείνω στην ομάδα και να ευχαριστιέμαι αυτό που κάνω, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Μακάρι να έρθει κι η άνοδος».

Πηγή: ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ