Μην πυροβολείτε την πόλη! (άρθρο του Αντιδημάρχου κ. Ανδρέα Λεωτσάκου)

Μην πυροβολείτε την πόλη!

Γνωστοί – άγνωστοι, όχι τυχαίοι , αυτοί που έχουν εξυπηρετηθεί από το σύστημα και το έχουν υπηρετήσει όχι όμως πάντα με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, προσπαθούν να καλλιεργήσουν συνειδήσεις «πες πες κάτι θα μείνει» με μυθοπλασίες, με καταγγελίες, με διαστρέβλωση της αλήθειας και μεταβίβαση ευθυνών, νιώθω υποχρεωμένος ως πρώτος δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής όχι να απαντώ στους επιτήδειους αλλά στον πολίτη όπου έχω ορκιστεί να υπηρετώ!

Φανφάρες, ποιήματα κ κορώνες από τους προπαγανδιστές οι οποίοι έχουν ένα κ μοναδικό σκοπό να ( ξανά ) αναδυθούν στην εξουσία τώρα που τα δύσκολα χρόνια περνάνε ενώ μας οδήγησαν εδώ!

Αν πάρουμε δημοσιεύσεις, δημοσιεύματα και άρθρα δεν θα δούμε καμία ολοκληρωμένη πρόταση προς όφελος της πόλης μας. Προς όφελος της αυτοδιοίκησης με μεταρρυθμιστική χροιά. Αυτής της πόλης που έχει χαρακτηριστικά όχι την πολυπολιτισμικότητα αλλά την περηφάνεια, το ζήλο, τη πρόοδο, το πάθος, την αγάπη!

Μιλάνε λοιπόν οι διχαστές ως δικαστές, κρίνουν και καλά κάνουν, αλλά εμείς θέλουμε την πρόοδο, την ριζοσπαστική ισορροπία, την ανάπτυξη, την καινοτομία, σε γερά θεμέλια κ όχι από πλαστελίνη ανάλογα με την προσωπική σκοπιμότητα.

Είμαι παρών για διάλογο, είμαι παρών για αγώνες, να κοπιάσουμε κ να ιδρώσουμε!

Είμαι παρών και δεν σκιαγραφώ πρόσωπα κ καταστάσεις αλλά όποιος το πάρει για αδυναμία θα βρεθεί στο χρονοντουλάπο των παλαιοκαθεστωτικών πολιτικάντιδων!

Είμαι παρών για την πόλη που αγαπάμε!

Όπου υπάρχει δράση υπάρχει κ αντίδραση.

Θα μπορούσα εύκολα να μπω στην λογική να αποδομήσω τον «αντιπολιτευτικό λόγο», η ενέργεια μου όμως πρέπει να διοχετεύεται στην καθημερινότητα του πολίτη στις επόμενες γενιές στις προηγούμενες στην δημιουργία μιας πόλης που δεν στερείται τίποτα , που εκσυγχρονίζεται, που είναι συμβατή με την κοινωνία μας, σε μια υγειή πόλη!

Θα απαντηθούν όλα γιατί έχουμε ηθική υποχρέωση να ξέρουν οι πολίτες ότι η ηλιθιότητα νικιέται και ότι το φως κερδίζει το σκοτάδι

Τακτικισμοί διασπάσεις κ διαίρει κ βασίλευε πέρασαν ανεπιστρεπτί!

Οι πολίτες γνωρίζουν μαθαίνουν έχουν μνήμη.

Το εύκολο είναι να πυροβολείς με παράνομο όπλο με τσιτάτα και λαϊκισμό το δύσκολο είναι να είσαι ο κινούμενος στόχος κ να βγαίνεις αλόβητος!

Ανδρέας Λεωτσάκος

Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας