» Μικρής έκτασης πυρκαγιά, σε υπόγειο διαμέρισμα της πόλης μας

Μικρής έκτασης πυρκαγιά, σε υπόγειο διαμέρισμα της πόλης μας

Μικρής έκτασης πυρκαγιά σημειώθηκε σε υπόγειο πολυκατοικίας της πόλης μας, όταν το καντήλι που έκαιγε επάνω στο ψυγείο της κουζίνας του διαμερίσματος, πυροδότησε ένα “σεμέν” με αποτέλεσμα να προκληθεί δικαιολογημένη αναστάτωση από τους ένοικούς του.

Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία σε χρόνο “μηδέν”, έφτασε στο σημείο και αποτελείωσε το σβήσιμο της μικρής σε έκταση πυρκαγιά.

Από τη φωτιά καταστράφηκε το ψυγείο κυρίως του διαμερίσματος με τις υπόλοιπες ζημιές σε αυτό να είναι περιορισμένης έκτασης.

Το ενδιαφέρον του για το συμβάν έδειξε ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης ο οποίος έφτασε επί τόπου μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Σαββίδη και αποχώρησαν όταν η Π.Υ. τους ενημέρωσε πως πλέον δεν υπήρχε φόβος αναζωπύρωσης ή εξάπλωσης της πυρκαγιάς.

Στην Φωτογραφία μας το όχημα του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, παραμένει για την καταγραφή του συμβάντος, στο σημείο της πυρκαγιάς, μετά την αποχώρηση των πυροσβεστικών οχημάτων.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!