Σε λάθος πόλη θα βρεθεί, όποιος το χάρτη του Δήμου, στο διαδίκτυο ακολουθεί

Σε λάθος πόλη θα βρεθεί,

όποιος το χάρτη του Δήμου,

στο διαδίκτυο ακολουθεί!!!

Διαβάσαμε στο διαδίκτυο ανάρτηση του συμπολίτη μας κ. Κρανη Γιώργου, πως ο Δήμος μας στην ιστοσελίδα του έχει επισημάνει στο χάρτη, λάθος Δήμο, όσον αφορά πλατεία της πόλης μας.

Όχι απλά Σημείο που βρίσκεται η Πλατεία, αλλά ΔΗΜΟ!!!

Συγκεκριμένα στον τομέα “Πλατείες” όταν κάποιος επισκέπτης θέλει να βρει την πλατεία “Ελευθερίας” της Αγίας Βαρβάρας, η ιστοσελίδα μας τον καθοδηγεί στο Δήμο Κορυδαλλού, στη συνώνυμη πλατεία.

Επισκεφτήκαμε  την ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για επιβεβαίωση της παραπάνω παρατήρησης και όντως διαπιστώσαμε πως ο Δήμος μας εμφανίζει την πλατεία του Κορυδαλλού, αντί της δικής μας, η οποία είναι στην Π. Π. Γερμανού και σε αυτήν λειτουργεί το αναψυκτήριο “Ο ΛΙΘΟΣ” (επάνω φωτό).

Στην κάτω φωτογραφία μας στο σημείο που υπάρχει η πλατεία μας δεν υπάρχει καμία επισήμανση, από το Δήμο. Εμείς σημειώσαμε Χ, με κόκκινο χρώμα…

 

Φανταζόμαστε πως δεν θα είναι το μοναδικό λάθος, στην υπό νέα μορφή ιστοσελίδα του Δήμου μας.

Ελπίζουμε πως ο διαχειριστής της σελίδας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, θα κάνει κάποιον επανέλεγχο, στα δρώμενα της…

Για να αποφύγουμε την περαιτέρω γελοιοποίηση, όχι τίποτα άλλο.

Σημ. “Π”: Εκτός της παραπάνω επισήμανσης, εχθές  Κυριακή 22 Απριλίου, επισκέπτες της Έκθεσης Παραδοσιακών Σπόρων, στο άλσος “ΜΗΤΕΡΑ”, έγραψαν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου τους, πως δυσκολεύτηκαν να το βρουν.

Φαίνεται ακολούθησαν το site του Δήμου…