Ι.Χ. παρέσυρε πεζό, ο οποίος εκινείτο επί της διάβασης πεζών στην Βενιζέλου

 

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί της Δευτέρας 23 Απριλίου στην  Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου, όταν διερχόμενο Ι.Χ. παρέσυρε και τραυμάτισε συμπολίτη μας στην κεντρική λεωφόρο της πόλης μας.

Συγκεκριμένα συμπολίτης μας ο οποίος επέστρεφε από την Λαϊκή, προσπάθησε να διασχίσει από το διαγραμμισμένο σημείο διάβασης πεζών στη συμβολή της Ελ. Βενιζέλου με την οδό Κρήτης, την κεντρική μας λεωφόρο.

Διερχόμενο Ι.Χ. στη Βενιζέλου, με κατεύθυνση τον Κορυδαλλό, παρ΄ότι ο οδηγός πάτησε φρένο, με τα ίχνη των τροχών να είναι επί μακρού μήκους (σχετίζονται με την ταχύτητα του οχήματος;) εμφανή, ακόμα και μετά την πάροδο αρκετών ωρών στο οδόστρωμα, τον παρέσυρε, τραυματίζοντάς τον στα χέρια (κατάγματα), στο ισχίο και άλλα κτυπήματα στο κεφάλι, και το σώμα.

Ο άτυχος συμπολίτης μας μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο “Θριάσιο  Νοσοκομείο” όπου πρόκειται να χειρουργηθεί, αύριο Τρίτη σε χέρια και ισχίο.

Ο οδηγός του Ι.Χ., υποστήριξε πως τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα στην Βενιζέλου του στέρησαν το οπτικό πεδίο με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να αποφύγει τον τραυματισμό του πεζού.

Συμπολίτης μας που έχει το κατάστημά του στην εν λόγω γωνία, μας έκανε την περιγραφή, τονίζοντας πως απαραιτήτως πρέπει να τοποθετηθούν πορτοκαλί φανάρια που αναβοσβήνουν, για να προειδοποιούν τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί με τα οχήματά τους, στο σημείο αυτό.

Με την ευκαιρία της αναφοράς μας στην κεντρική λεωφόρο και τα διπλοπαρκαρίσματα, ο συμπολίτης κ. Αγ. Στ., μας έστειλε σήμερα το πρωί Δευτέρα 23 Απριλίου, το παρακάτω σημείωμα που έχει να κάνει, με την εμφάνιση της Αστυνομίας στην  πόλη μας το περασμένο Σάββατο 21η Απριλίου.

Γράφει λοιπόν ο συμπολίτης μας:

“Καλημέρα, επιτέλους το Σάββατο το βράδυ που μας πέρασε η αστυνομία είχε “δουλειά” στον Δήμο μας.

Πιο συγκεκριμένα “ξεσκόνιζε” ένα περιπολικό όλη την Ελ. Βενιζέλου με επί τόπου αναστροφές όποτε εμφανιζόταν κάποιο από τα γνωστά smartάκια και έκοβε κλήσεις.

Επίσης έξω από το σουβλατζίδικο του Μαυρόπουλου είχε μπλόκο 2 μηχανές ΔΙ.ΑΣ για όσους ήταν από την άλλη πλευρά της πόλης”.