Με επιτυχία η πρώτη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών της πόλης μας

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Απρίλιου η χοροεσπερίδα του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας “ΑΠΕΙ ΡΩΤΆΝ”.

 

Το γλέντι με τη συνοδεία κλαρίνου και παραδοσιακών οργάνων εκτόξευσε το κέφι στα ύψη και πίστα αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τα ατέλειωτα κύματα των συνδετημόνων, που δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να χορεύουν παραδοσιακούς Ηπειρώτικους χορούς.

Πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου και οι ευχές για μακροημέρευση και επιτυχία στους σκοπούς και το έργο του, απ΄όλους ήταν εγκάρδιες και ειλικρινείς.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Συλλόγου κ. Νίκος Γεωργόπουλος και κάλεσε Ηπειρώτες και μη, να βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα γίνει από τον ΗΠΕΙ ΡΩΤΆΝ.

Παρόντες ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Καπλάνης, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων αγκάλιασαν με τους δεκάδες άλλους συμπολίτες μας την καινούργια αυτή προσπάθεια που γίνεται στην πόλη μας.

Παρόντες και εκπρόσωποι της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας και από άλλους Συλλόγους Ηπειρωτών της Αττικής.

Με την ευκαιρία αναφέρουμε πως οι εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Δ.Σ. του Συλλόγου θα γίνουν την 1η Ιουνίου, στο Α΄ ΚΑΠΗ της πόλης μας, στην οδό Καλατζάκου.

Επίσημη ανακοίνωση για τις αρχαιρεσίες θα εκδοθεί σύντομα από τη Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου.