Ο Αντώνης Πανούτσος στην Αγία Βαρβάρα

Ιδιαίτερη κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στη ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Αγίας Βαρβάρας. Βουλευτές, πολιτευτές και στελέχη την επισκέπτονται. Αναπτύσσουν τις θέσεις του κόμματος και αναφέρονται στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και το μέλλον της χώρας μας με επόμενο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την προηγούμενη Πέμπτη σειρά είχε ένα γνωστό πρόσωπο, με ατελείωτες ώρες παρουσίας στις αθλητικές τηλεοπτικές εκπομπές. Μιλάμε για τον αθλητικογράφο Αντώνη Πανούτσο, που πλέον «αγωνίζεται» και στο πολιτικό τερέν ως στέλεχος της Ν.Δ.

Τον καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Μανώλης Ζερβάκης που εξήρε την προσωπικότητα του και την εντιμότητα του. Σε μια σύντομη πολιτική αναφορά ο κ. Πανούτσος έκρινε, πως αυτό που πρέπει να απασχολεί όλους τους ψηφοφόρους του κόμματος δεν είναι η λαίλαπα που αφήνει πίσω της η σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά η επόμενη μέρα των εκλογών. Με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα βάλει τη χώρα μας σε μια σταθερή τροχιά ανάπτυξης.

Κάλεσε μάλιστα όλους τους ψηφοφόρους του κόμματος που μέσα στον πανικό τους απείχαν από τις τελευταίες εκλογές ή παρασύρθηκαν και έδωσαν αλλού την ψήφο τους, να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της Ν.Δ και να μην ξανακάνουν λανθασμένη επιλογή, όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης.

Ο κ. Πανούτσος κατέγραψε παρατηρήσεις και ερωτήσεις των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο, στις οποίες πρόθυμα απάντησε. Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο απερχόμενος πρόεδρος της Β5 ΝΟΔΕ Γιώργος Κώττης και ο Tομεάρχης Γραμματείας Οργανωτικού – σύνδεσμος της ίδιας ΝΟΔΕ Παναγιώτης Σταμπουλής.

Από το Γραφείο Τύπου της Τ.Ο. της Ν. Δ. Αγίας Βαρβάρας