» Χρειάζεται απ΄ όλους μας προσπάθεια για να καθαρίσει η πόλη και να διατηρηθεί καθαρή

Χρειάζεται απ΄ όλους μας προσπάθεια για να καθαρίσει η πόλη και να διατηρηθεί καθαρή

Ακόμα και τις ημέρες του Πάσχα, οι οποίες ήταν αργίες για τους περισσότερους από εμάς, τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου, εργάζονταν πυρετωδώς στην προσπάθεια τους, η πόλη μας μας να είναι όσο το δυνατόν καθαρή.

Σαφώς η εικόνα είναι καλύτερη τις τελευταίες ημέρες και σε αυτό συνέβαλλαν και οι περισσότεροι κάτοικοι της πόλης μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στα  μηνύματα του έως πρότινος Αντιδημάρχου επί της καθαριότητας κ. Σαββίδη, για συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια του Δήμου για καθαρή πόλη, αλλά και στον καινούργιο σχεδιασμό του νέου επί της καθαριότητας Αντιδημάρχου κ. Ντάβιου.

Βεβαίως ακόμα χρειάζεται απ΄ όλους μας προσπάθεια για να καθαρίσει η πόλη και να διατηρηθεί καθαρή.

Δημοσιεύουμε ορισμένες φωτογραφίες που τραβήξαμε σήμερα σε διάφορους δρόμους της πόλης μας (Τετάρτη 11 Απριλίου το μεσημέρι).

Φυσικά αν κάποιος θέλει να αντικρούσει το άρθρο μας ίσως και να μη δυσκολευτεί, φωτογραφίζοντας άλλα σημεία και κάδους γεμάτους.

Προσπάθεια όμως γίνεται και οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε σε αυτήν.

Στο κάτω – κάτω εμείς και τα παιδιά μας ζούμε και κινούμαστε στους δρόμους της Αγίας Βαρβάρας και πρέπει να φροντίζουμε να είναι καθαρή.

Σημειώνουμε πάντως πως παρατηρήσαμε πως οι μπλε κάδοι ανακύκλωσης, ήταν ιδιαίτερα φορτωμένοι.

Σε αυτούς υπάρχει θέμα.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!