Πλήρης ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ”, για το πόρισμα του ελέγχου του Υγειονομικού στην π. ΒΙΟΧΡΩΜ

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας στις 29 Μαρτίου, που αφορούσε το πόρισμα των υπαλλήλων του Υγειονομικού που έκαναν έλεγχο στο χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, για απορρίμματα κλπ.

Η Επιστολή του Υγειονομικού, προς Περιφέρεια, Δήμο κ.ά. Φορείς, δημοσιεύετε στο τέλος του κειμένου που είχαμε δημοσιεύσει ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την ΕΓΚΥΡΗ και ΕΓΚΑΙΡΗ ενημέρωση την οποία η “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” προσφέρει στους αναγνώστες της.

Γράφαμε:

“Πρόσφατα μετά από έγγραφη καταγγελία στο Υγειονομικό, των Δημοτικών Συμβούλων Βασιλάκου, Φέγγη και Σωτηρόπουλου, της γνωστής και ως “ΟΜΑΔΑΣ”, έγινε επιτόπιος έλεγχος από υπαλλήλους του (φωτό), προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως η κατάσταση όσον αφορά την καθαριότητα του χώρου της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, είναι όπως καταγγέλθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στο πόρισμα της υπηρεσίας αναφέρεται η ύπαρξη τόσο μπάζων και κλαδιών αλλά και οικιακών απορριμμάτων.

Το υγειονομικό ενημέρωσε αρμόδιες υπηρεσίες και Υπουργεία, για την κατάσταση που επικρατούσε, τουλάχιστον την ημέρα του ελέγχου στο χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, μεταξύ των οποίων και την υπηρεσία υγιεινής της Περιφέρειας.

Η Περιφέρεια προβλέπεται να ενημερώσει το Δήμο σχετικά με τα αποτελέσματα του ελέγχου και θα του ζητηθεί να αποκατασταθεί η καθαριότητα και να επανέλθει ο χώρος στην προτέρα του κατάσταση.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του Δήμου, τότε θα του επιβληθεί αυστηρό πρόστιμο και ίσως υπάρξουν και άλλες κυρώσεις”.

Παρακάτω δημοσιεύουμε την απαντητική επιστολή του Υγειονομικού, προς τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βασιλάκο, ο οποίος μαζί με τους Δ.Σ. Φέγγη και Σωτηρόπουλο, είχαν προβεί στην καταγγελία και είχαμε προαναγγείλει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ το περιεχόμενό της.