ΚΑΠΛΑΝΗΣ – ΜΙΧΟΣ: “Απέναντι” πλέον, ξεκάθαρα, οι δύο πρώην συνεργάτες

 

Απέναντι πλέον, ξεκάθαρα, οι δύο πρώην συνεργάτες που ακούν στα ονόματα ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ και ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΙΧΟΣ.

Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης τους τελευταίους μήνες δέχεται μηνύματα, “πριονίσματος της βάσης της πολυθρόνας του”, υπό μορφή άρθρων, σημειωμάτων και κειμένων από τον π. Δήμαρχο της πόλης μας κ. Λάμπρο Μίχο, μειωτικά για εκείνον προσωπικά και τον τρόπο που διαχειρίζεται τις τύχες της πόλης μας.

Απαξιωτικά στο έπακρον και επιθετικά όσο δεν παίρνει.

Έως τώρα ο Δήμαρχος αποφεύγει να απαντήσει (προσφιλής τακτική του), αφήνοντάς τα να ξεθωριάσουν και να ξεχαστούν.

Υπάρχει όμως τώρα η εκτίμηση πως το ποτήρι ξεχείλισε και πως πλέον “η σιωπή δεν είναι χρυσός”.

Η τελευταία σφοδρότατη επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Μίχος εναντίον του, με αφορμή ρεπορτάζ της “Π” για το Αναψυκτήριο “ΠΑΝΘΕΟΝ” και η ρύθμιση του χρέους που προκύπτει από πρόστιμα της Πολεοδομίας, που αποφασίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν καταπίνεται εύκολα, από τον κ. Καπλάνη.

Ο κ. Μίχος απ΄ότι δείχνουν τα γεγονότα, οι κινήσεις του και αυτές της “ΟΜΑΔΑΣ” (Βασιλάκος, Φέγγη, Σωτηρόπουλος), που λειτουργεί υποστηρικτικά του, θα προσπαθήσουν να βλάψουν το προφίλ του Δημάρχου, με συνεχείς παρεμβάσεις τους και σχόλια καθόλου κολακευτικά, με στόχο ο κ. Καπλάνης να αποδυναμωθεί έως τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, στις οποίες ο π. Δήμαρχος κ. Μίχος θέλει να συμμετάσχει, όπως φημολογείται, με στόχο την εκλογή του στο Δημαρχιακό Θώκο.

Ο κ. Καπλάνης γνωρίζουμε πως ήταν έτοιμος να απαντήσει στον κ. Μίχο και σε όσα εκείνος του καταμαρτυρεί για το “ΠΑΝΘΕΟΝ”. 

Ήρθε όμως η αίτηση των τεσσάρων Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης (Γιάγκα, Σιαραμπή, Καρανάσιου, Ανίσσα), για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του θέματος του “ΠΑΝΘΕΟΝ”, που τον φρέναρε.

Παρ΄ότι δεν υποχρεούται η Διοίκηση να  αποδεχτεί το αίτημα για συζήτηση (απαιτούνται 9 υπογραφές) μάλλον σύμφωνα με πληροφορίες μας, προσανατολίζεται στο να το φέρει στο Σώμα και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα που αφορούν το αναψυκτήριο, τα πρόστιμα, τα ανείσπρακτα ενοίκια και όλες τις υπόλοιπες εκκρεμότητες.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επίθεση δέχτηκε από Δημοτικούς Συμβούλους και ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου κ. Φρατζεσκάκης, για ατυχείς χειρισμούς και προσωπικές(;) πρωτοβουλίες του, επί του θέματος και όπως πληροφορηθήκαμε και εκείνος διακαώς θέλει να παρευρεθεί στη συνεδρίαση και να δώσει τις απαντήσεις του.

Εάν τελικά πραγματοποιηθεί η συζήτηση για το θέμα αυτό, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, διότι ΙΣΩΣ να γίνουν γνωστές ΟΛΕΣ οι πτυχές της υπόθεσης και των παρελκομένων της.

Γράφουμε ΙΣΩΣ, διότι “Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ”…

Πάντως θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθουν στην επιφάνεια, άγνωστες πτυχές του ζητήματος από την μία και από την άλλη να φανεί ποιός υπερτερεί του άλλου (ΚΑΠΛΑΝΗΣ- ΜΙΧΟΣ)…

Φυσικά απαραίτητες προϋποθέσεις είναι: 

Πρώτον ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης να “σηκώσει το γάντι” και να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του “ΠΑΝΘΕΟΝ” προς συζήτηση, με καλεσμένο τον π. Δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο να δίνει εξηγήσεις και αποδείξεις, πρόσωπο με πρόσωπο με τον κ. Καπλάνη και

Δεύτερον ο κ. Μίχος να αποδεχτεί την πρόσκληση – πρόκληση και να εμφανιστεί σε αυτό.

Εκτός κι αν δε συμβεί κάτι από τα παραπάνω και συνεχιστεί ο “ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ” που έχει κηρύξει ο ΜΙΧΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΛΑΝΗ, μέσω διαρροών, δημοσιευμάτων, χαρακτηρισμών και νεροκουβαλητών.

Πάντως η τράπουλα είναι στα χέρια του Δημάρχου κ. Καπλάνη.

Οι δικές του πρωτοβουλίες θα καθορίσουν τη συνέχεια όσων θα διαδραματιστούν στο μέλλον, αφήνοντας στους συμπολίτες μας να εξάγουν τα συμπεράσματά τους, από τη στάση που θα επιλέξει να κρατήσει ή τις κινήσεις που θα αποφασίσει να κάνει, ώστε να ξεκαθαρίσει επιτέλους το θέμα του Αναψυκτηρίου “ΠΑΝΘΕΟΝ”, με τις ένθεν και ένθεν καταγγελίες…

Σύντομα θα γνωρίζουμε…