Απόπειρα διάρρηξης περιπτέρου στο Σχολικό Συγκρότημα

Απόπειρα διάρρηξης του περιπτέρου που βρίσκεται στη γωνία Βενιζέλου και Διομήδη Κομνηνού, μπροστά στο Σχολικό Συγκρότημα σημειώθηκε τα ξημερώματα, ώρα 3:45, της Κυριακής 1ης Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες τέσσερις στον αριθμό, αφού απενεργοποίησαν το συναγερμό αποχώρησαν χωρίς να πάρουν τίποτα, πριν φθάσει η Αστυνομία, η οποία ειδοποιήθηκε πριν γίνει η απενεργοποίηση του συστήματος ασφαλείας.

Υπάρχει η εκτίμηση πως ήταν δοκιμαστική η έφοδος για να δούνε οι δράστες πόσο ασφαλές είναι το περίπτερο για μελλοντική έφοδό τους σε αυτό.

Πάντως έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα κρούσματα διαρρήξεων ή αποπειρών αυτών, σε κατοικίες και περίπτερα.

Υπενθυμίζουμε πως τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε διαρρήξεις στις οδούς Παλαιών Πολεμιστών, Διστόμου, Στέφανου Σαράφη, σε δύο περίπτερα και  ίσως σε κατοικίες που δεν έγινε αναφορά.

Κοινό σημείο όλων είναι η τετραμελής ομάδα που εφορμά και οι εκτιμήσεις που υπάρχουν κάνουν λόγω για σπείρα με έδρα εκτός Αγίας Βαρβάρας.

Σχολικοί φορείς και κάτοικοι έχουν επισημάνει το πρόβλημα στο Δήμο, προκειμένου να παρθούν μέτρα που θα μετριάσουν την ανασφάλεια που αισθάνονται οι συμπολίτες μας.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η κ. Νίκη Σιαραμπή έθιξε το συγκεκριμένο θέμα που αφορά την αύξηση της εγκληματικότητας στο Δήμο μας και κάλεσε τη Δημοτική Αρχή να πάρει μέτρα.