Αννίσας για Βασιλάκο: “Δε με εκφράζει η αστάθεια που δείχνει στα δημοτικά θέματα αλλάζοντας συνέχεια θέσεις”

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΝΙΣΑ:

Η παράταξη “Αγια Βαρβάρα όλοι μια γειτονιά” εκτός από τον επικεφαλή, εκλέχτηκαν 3 δημοτικοί σύμβουλοι.

Ένας από αυτούς είμαι και εγώ, δεύτερος εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος.

Μία παράταξη που αποτελείται από τέτοιο δυναμικό θα πρέπει να περνάνε τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου ομόφωνα από την παράταξη, όταν λειτουργείς δημοκρατικά.

Στον καφέ που ήπιαμε με το Θοδωρή συζητήσαμε πολλά δημοτικά θέματα. Ανάμεσα στα άλλα του τόνισα ότι δεν μπορεί να υπογράφει τόσο σοβαρά έγγραφα και καταγγελίες προς διάφορες υπηρεσίες, όπως έκανε τελευταία, χωρίς να μας ενημερώνει.

Μάλιστα τα υπογράφει με δημοτικούς συμβούλους άλλων παρατάξεων, ο ένας απ’ αυτούς, ο Σωτηρόπουλος δεν τα καταψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί έφυγε πριν τη συζήτηση των θεμάτων. Όπως για λόγους υγείας δεν μπόρεσα να παρευρεθώ και εγώ στο δημοτικό συμβούλιο με θέμα την αποδέσμευση του παιδικού σταθμού.

Μία από τις στροφές του Θοδωρή Βασιλάκου που ανέφερα σε προηγούμενο άρθρο μου είναι οι δύο τελευταίες καταγγελίες που εισηγείται και συνυπογράφουν ο δημοτικός σύμβουλος από άλλη παράταξη και η επικεφαλής τελευταίας εκλεγμένης παράταξης.

Δεν μπορώ να αντιληφθώ τι είδος κουμπαριές γίνονται τελευταία και ποίος είναι ο Νονός.

Αυτά είναι πολιτικά παιχνίδια που δε με εκφράζουν, όπως δε με εκφράζει η αστάθεια που δείχνει στα δημοτικά θέματα αλλάζοντας συνέχεια θέσεις.