Αννίσας κατευθύνεται προς Γιάγκα, λόγω Δεξιάς στροφής Βασιλάκου;

Λάβαμε από τον Δημοτικό Σύμβουλο της πόλης μας κ. ΑΝΝΙΣΑ ΓΙΑΝΝΗ – ΧΡΗΣΤΟ, την παρακάτω επιστολή με την οποία εξηγεί τους λόγους που το βράδυ του Σαββάτου 17 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας της ΑΠΕ, επέλεξε να καθίσει στο τραπέζι του Επικεφαλής της παράταξης “Δυνατή Πόλη” κ. Μιχάλη Γιάγκα, αντί με τον κ. Βασιλάκο, τον οποίο κατηγορεί για δεξιά στροφή.

Εκτιμάμε πως ο κ. Γιάγκας πολύ γρήγορα ισοσκέλισε την αριθμητική απώλεια που προκάλεσε η διαγραφή από τον ίδιο του κ. Σωτηρόπουλου, αφού ο κ. Αννίσας μάλλον εισχωρεί στην παράταξή του.

Η επιστολή του κ. Αννίσα έχει ως εξής:

“Η παρουσία μου στο χορό της ΑΠΕ ΑΓΙΑ  ΕΛΕΟΥΣΑ, έγινε θέμα συζήτησης για το λόγο που αποφάσισα να καθίσω με τον επικεφαλής της παράταξης “Δυνατή Πόλη” κ. Μιχάλη Γιάγκα και όχι με τον επικεφαλής τής παράταξης “Αγία Βαρβάρα όλοι μια γειτονιά” Θοδωρή Βασιλάκο.

Με το κύριο Γιάγκα μας συνδέει ο ίδιος πολιτικός χορός και ίδιες πολιτικές απόψεις.

Το τελευταίο διάστημα βλέποντας της πολιτική στροφή προς την δεξιά Ν.Δ., που ακολουθεί ο επικεφαλής της παράταξης “Αγία Βαρβάρα όλοι μια γειτονιά” Θοδωρής Βασιλάκος, στην οποία είμαι και εκλεγμένος, είναι κάτι που δεν με εκφράζει.

Η παρουσία του Θοδωρή Βασιλάκου μαζί με την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο χορό της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, είναι κάτι που δεν εκφράζει την πολιτική μου ταυτότητα…

Δεν ανεξάρτητοποιουμε ακόμα από την παράταξη “Αγία Βαρβάρα όλοι μια γειτονιά”…

Απλά με προβληματίζει η πολιτική αστάθεια ακόμα και μέσα στα δημοτικά συμβούλια από τον Βασιλάκο..

Αν προβείτε στα πρακτικά θα δείτε πως σε πολλά θέματα με τον Γιάγκα με έβρισκαν σύμφωνο..

Ιωάννης-Χρήστος Αννίσας