Ποια είναι τελικά η ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης για την προμήθεια κρεάτων από το Δήμο;

Για μια ακόμα φορά βρεθήκαμε προ εκπλήξεως διαβάζοντας ένα πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, που αφορά αυτή τη φορά τη διεξαγωγή κλήρωσης μεταξύ δύο Εταιρειών για την προμήθεια ειδών ΚΡΕΑΤΟΣ στο Δήμο, οι οποίες είχαν ισοψηφήσει στις προσφορές.

Διαβάζοντας λοιπόν στη διαύγεια βρεθήκαμε προ εκπλήξεων και αφορούσε την ημερομηνία της διεξαγωγής της κλήρωσης

Αντί να αναγράφεται στην πρόσκληση αλλά και στο Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής 2 Μαρτίου 2018, αναγράφεται και στα δύο 2 Φεβρουαρίου 2018.

Ας εντάξουμε και αυτό στην κατηγορία που η εφημερίδα μας έχει επιλέξει να χαρακτηρίζει πράξεις της Επιτροπής στην οποία Πολιτικός Υπεύθυνος είναι ο αντιδήμαρχος κ. ΠΑΓΟΥΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ως “ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΕΣ”.

Οι Εταιρείες που πήραν μέρος ήταν: η ΑΜΑΝΤΑ Α.Ε. και η ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗ Ε.Π.Ε..

Μετά από κλήρωση που έγινε και το πρακτικό αυτής, υπογράφεται από τον κ. ΠΑΓΟΥΡΤΖΗ, η Εταιρεία που ανέλαβε την προμήθεια κοτόπουλων στο Δήμο, είναι η ΑΜΑΝΤΑ Α.Ε.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ;

Ελπίζουμε να υπάρξουν πειστικές απαντήσεις αυτή τη φορά από τον Αντιδήμαρχο κ. Παγουρτζή.

Υπήρχε προηγούμενο δημοσίευμά μας με το οποίο ρωτούσαμε πως η ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗ Ε.Π.Ε. ασχολείται και με την προμήθεια κοτόπουλων. Ενημερωθήκαμε πως ασχολείται και με άλλα τρόφιμα. Προκειμένου να μην αδικήσουμε τον κ. Αντιδήμαρχο, αφαιρέσαμε αυτό το σκέλος από το άρθρο μας και περιμένουμε εξηγήσεις ως προς τις ημερομηνίες.

Παρακάτω δημοσιεύουμε το πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του: