ANNA MΥΛΟΒΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΒΑΣΙΛΑΚΟ

Είμαι ανένταχτη. Δεν έχω εκτεθεί στο παρελθόν σε κανένα ψηφοδέλτιο. Οι πολίτες πρέπει να αναλαμβάνουν δράση συμμετέχοντας στις υποθέσεις που τους αφορούν και διαμορφώνουν τη ζωή τους. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ”ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ”, προέκυψε ως αποτέλεσμα πρότασης από στελέχη της , με τα οποία συναντήθηκα σε κοινές δράσεις που αφορούν την πόλη μας. Θέλουμε την ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ  φυτώριο πνευματικό και αθλητικό , μια πόλη φιλική ,ζωντανή , που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κατοίκων της Ζούμε το πρόβλημα της εποχής , με την ανεργία ,τη φτώχεια και τα προβλήματα’ που σημαίνουν την καθημερινότητά μας. Θέλουμε αλλαγή.
Η σημερινή απερχόμενη δημοτική αρχή , έχει διαχρονικές ευθύνες για τα μεγάλα προβλήματα στην ανάπτυξη της πόλης ενώ η παρουσία της είναι συνδεδεμένη με το δικομματικό σύστημα περασμένων ετών η λειτουργία του οποίου αποτελεί βασική πηγή της ταλαιπωρίας μας. Η δημοτική αρχή έχει κουράσει και με τον τρόπο που χειρίστηκε τη συμμετοχή μας. Πρέπει να φύγει.
Στο χέρι μας είναι να φέρουμε στη διοίκηση του δήμου νέες παρουσίες που θα προσφέρουν.   Η διαρκής δράση , ή παράταξη  ”ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ” και η έντιμη προσωπικότητα  Βασιλάκου Θεόδωρου μπορούν να φέρουν λύσεις!!!