Μιχάλης Γιάγκας: “Εκτός “Δυνατής Πόλης” ο κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος”

Το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις του δημοτικού Συμβούλου κ. Σωτηρόπουλου με την παράταξή του, ήταν καθαρό πως περνούσαν μια δοκιμασία.

Δημοσιεύματα και δηλώσεις τόσο του κ. Γιάγκα όσο και του κ. Σωτηρόπουλου, ενίσχυαν αυτή την άποψη.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Γιάγκα και ζητήσαμε την άποψή του επί του θέματος.

Κύριε Γιάγκα με αφορμή παλαιότερα αλλά και πρόσφατα δημοσιεύματα, υπάρχει η εντύπωση στον κόσμο πως οι σχέσεις του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σωτηρόπουλου με την παράταξή σας έχουν διαρραγεί. Ποια είναι η θέση σας;

Γιάγκας: “Η συστηματική περιφρόνηση της παράταξης, μέσω της οποίας εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, η αποφυγή εμπλοκής στις συλλογικές διαδικασίες και δράσεις, οι συνεχιζόμενες πρακτικές που δημιουργούν σύγχυση, τα καπρίτσια και ο κλεφτοπόλεμος που δυναμιτίζουν την ενότητα και τον σκοπό της παράταξης, οι συνδιαλλαγές προς εξυπηρέτηση προσωπικών στρατηγικών έχουν θέσει τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο εκτός «Δυνατής Πόλης»”.

Ζητήσαμε την άποψη του κ. Σωτηρόπουλου, επί  της δήλωσης Γιάγκα και ήταν η εξής: ” Έφυγε η μύγα η λαθρεπιβαίνουσα και έμεινε το κάρο με τα τσιμπούρια”, επειδή τον βρήκαμε στην εκδήλωση της ΑΠΕ μας ενημέρωσε πως θα υπάρξει και εκτενέστερη τοποθέτησή του.

Εκτιμάμε, πως μετά την παραπάνω δήλωση του κ. Γιάγκα αλλά και την κοινή συμμετοχή του κ. Σωτηρόπουλου σε δράσεις με τους Δημοτικούς Συμβούλους Βασιλάκο και Φέγγη, άρχισε το ανακάτεμα της πολιτικής τράπουλας στην πόλη μας.

………………………………..

Παρακάτω δημοσιεύουμε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της “ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ”, το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της παράταξης, λίγες ώρες μετά την αρχική δήλωση του κ. Γιάγκα στην εφημερίδα μας.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

18/3/2018

Δήλωση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης 
«Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» κ. Μιχάλη Γιάγκα

“Η συστηματική περιφρόνηση της παράταξης, μέσω της οποίας εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, η αποφυγή εμπλοκής στις συλλογικές διαδικασίες και δράσεις, οι συνεχιζόμενες πρακτικές που δημιουργούν σύγχυση, τα καπρίτσια και ο κλεφτοπόλεμος που δυναμιτίζουν την ενότητα και τον σκοπό της παράταξης, οι συνδιαλλαγές προς εξυπηρέτηση προσωπικών στρατηγικών έχουν θέσει τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο εκτός «Δυνατής Πόλης».

H παράταξη«Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ», θα προχωρήσει στην πραγμάτωση του σκοπού της, χωρίς μεμψιμοιρίες και εσωστρέφεια, με παλιές και νέες δυνάμεις που θα ενστερνίζονται τις αρχές της ομαδικότητας, της δημιουργικής άμιλλας και της συλλογικής δράσης”.