Επίσκεψη της πολιτευτού της Ν.Δ. Ζωής Ράπτη στην Αγία Βαρβάρα

Ολοένα και περισσότερες γίνονται οι εμφανίσεις βουλευτών και κομματικών στελεχών της Ν.Δ στην Αγία Βαρβάρα. Στα «αυτιά» της Πειραιώς έχουν φτάσει οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις που αναλαμβάνει η τοπική ΔΗΜΤΟ. Ο πρόεδρος Μανώλης Ζερβάκης και όλα τα μέλη του νέου διοικητικού της συμβουλίου, έχουν βάλει για τα καλά τα θεμέλια της τοπικής, που αποτελεί πρότυπο για πολλές άλλες κομματικές οργανώσεις. Κάτι που όπως αναμένεται θα οδηγήσει σε ένα ποσοστό- έκπληξη της Ν.Δ στις επερχόμενες εκλογές, στη μικρή πόλη των δυτικών προαστίων.

Σειρά είχε χτες η ομιλία που πραγματοποίησε στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ, η γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος και πολιτευτής στη Β΄ Αθήνας Ζωή Ράπτη. Αποτελεί ένα νέο και ελπιδοφόρο πρόσωπο στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Η Ζωή όπως της αρέσει να την αποκαλούν, σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή με τη γλυκύτητα της και το ατέλειωτο χαμόγελο της. Απλή και καταδεκτική, έχει πάντα όλη την καλή διάθεση να συνομιλήσει ακόμα και με τον πιο απλό πολίτη, να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία του και να καταγράψει τα προβλήματα του.

Μανώλης Ζερβάκης: «Υπάρχουν στη Ν.Δ άνθρωποι που σας νοιάζονται»

Στη χθεσινή εκδήλωση, ο χώρος των γραφείων της ΔΗΜΤΟ αποδείχτηκε μικρός για να χωρέσει όλους τους νεοδημοκράτες, που μαθαίνοντας το «από στόμα με στόμα», πήγαν να ακούσουν τις πολιτικές θέσεις ενός νέου ανθρώπου.

Κατά την παρουσίαση ο Μανώλης Ζερβάκης τόνισε πως υπάρχουν στελέχη της ΝΔ που σας σκέπτονται.

Πάντα ρωτάνε, για το πώς ανταπεξέρχονται τα νοικοκυριά τους στις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Ένα από αυτά είναι και η Ζωή Ράπτη. Τους κάλεσε όταν θα πάνε στην κάλπη να θυμηθούν όλους εκείνους που τους συμπαραστέκονται με τον τρόπο τους και να τους τιμήσουν βάζοντας τους ένα σταυρό προτίμησης.

Ζωή Ράπτη: «Θυσίες ενός λαού, χωρίς αντίκρισμα»

Η κ. Ράπτη ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της. Ιδιαίτερα όλο το διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΜΤΟ, γιατί χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους,  μπορεί το κόμμα να έχει ανοικτά τα γραφεία του, σε κάθε γειτονιά.

Εκεί μπορεί απευθύνεται ο κάθε πολίτης,  για οτιδήποτε τον απασχολεί.

 Όπως τόνισε πρωταρχικός σκοπός αυτής της εκδήλωσης ήταν να γνωριστεί μαζί τους από κοντά και να τους εξηγήσει τι σκοπεύει η Ν.Δ να κάνει όταν θα έρθει στην κυβέρνηση.

Γραφείο τύπου Τ. Ο. Ν.Δ. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ