ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΩΝΗΣ: “Στην ΑΠΕ έχουν μπει οι βάσεις για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική του χρόνου”

ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΩΝΗΣ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ»

Ο Μαρίνος Γιαννακαρώνης, τερματοφύλακας της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, την Κυριακή 11 Μαρτίου στον αγώνα της ομάδας μας κόντρα στη Λυκόβρυση, ήταν απίστευτος πιάνοντας δύο πέναλτι – κρατώντας έτσι την ομάδα σε τροχιά νίκης.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας, ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχουν μυστικά όταν ο αντίπαλός σου είναι έτοιμος να σουτάρει από τα 11 βήματα, ενώ τονίζει πως στην ΑΠΕ έχουν μπει οι βάσεις για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική του χρόνου.

Όσο για φέτος; Στόχος να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!

Η συνέντευξη του Μαρίνου Γιαννακαρώνη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

Υπάρχει μυστικό στο να πιάνεις πέναλτι; Πως τα κατάφερες και μάλιστα δύο φορές με τη Λυκόβρυση;

Μυστικό για να πιάνεις πέναλτι δεν υπάρχει. Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης, που αποκτάται μέσα από την καθημερινή προπόνηση και τους αγώνες. Φυσικά πάντα σημαντικό ρόλο παίζει και ο παράγοντας τύχη.

Τι είναι αυτό που έχει βελτιωθεί στην ομάδα περισσότερο από την αρχή της σεζόν;

Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι με πολλά καινούρια πρόσωπα έχοντας πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας είχαμε πολλά άσχημα αποτελέσματα, αλλά στην πορεία μέσα από την καθημερινή δουλειά ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έτσι, φτάσαμε στην παραμονή πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι περιμέναμε.

Τι να περιμένουμε από την ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς;

Η ομάδα αυτή την στιγμή δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι, πάρα μόνο να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι συνθήκες που υπάρχουν στο σύλλογο ποιες είναι;

Οι συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα είναι πολύ καλές και όλοι μας είμαστε ενωμένοι ως μια οικογένεια.

Η δουλειά που γίνεται στην ΑΠΕ σας δίνει το όραμα να δουλεύετε για την ομάδα με γνώμονα το… αύριο;

Οι προπονητές δουλεύουν και δείχνουν εμπιστοσύνη σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να παίξουν και να αναδείξουν το ταλέντο τους. Η αρχή ξεκίνησε από φέτος στο αντρικό τμήμα με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή. Και πλέον, έχουν μπει γερές βάσεις στην ομάδα για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει του χρόνου.