» Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο μας

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο μας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαρτίου η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Η αιμοδοσία έγινε για μια ακόμη φορά στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας. Η προσέλευση αιμοδοτών συμπολιτών μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και της Εκκλησίας και θέλησαν να δώσουν αίμα, ήταν ικανοποιητική.

Με την πράξη τους αυτή είναι βέβαιο ότι προσφέρουν ουσιαστικά στο αγαθό της υγείας, προς τους ασθενείς συνανθρώπους μας.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης και ο προϊστάμενος του ναού πρωτ. Βασίλειος Αποστολόπουλος ευχαριστούν όλους όσους προσήλθαν και υποστήριξαν με την προσφορά αίματος την εθελοντική αιμοδοσία και ιδιαίτερα τον αθλητικό σύλλογο «Παλαιμάχων – Δάφνης του Δάσους Χαϊδαρίου», ο οποίος ανταποκρίθηκε με προθυμία στο κάλεσμα.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!