» Δύο στους τρεις αγώνες κέρδισε το Α΄ Γ.Ε.Λ. της πόλης μας, στους “Αγώνες Επιχειρηματολογίας”

Δύο στους τρεις αγώνες κέρδισε το Α΄ Γ.Ε.Λ. της πόλης μας, στους “Αγώνες Επιχειρηματολογίας”

 

Ολοκληρώθηκαν οι Αγώνες Επιχειρηματολογίας στη Γλυφάδα, στους οποίους πήρε μέρος και το 1ο Γ.Ε.Λ. της πόλης μας, με μεγάλη επιτυχία!!!

Κερδίσαμε 2 στους 3 αγώνες με την ολοκαίνουρια ομάδα μας.

Πολύ αισιόδοξο το νέο ξεκίνημα, συνεχίζει την παράδοση των παλιών.

Ευχαριστούμε και την κερκίδα μας που μας ακολούθησε στη Γλυφάδα για όλη την ημέρα, σημειώνει η καθηγήτρια του Λυκείου μας κ. Χαρά Διακουμάτου.

Συγκεκριμένα:

Το 2o ΓΕΛ Γλυφάδας, με την υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας, διοργάνωσε την Κυριακή 11 Μαρτίου, τους Προκριματικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας Αττικής 2018, οι οποίοι τελούν υπό την οργανωτική αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων και του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών.

Οι αγώνες Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας είναι ένας θεσμός ιδιαίτερα σημαντικός για τους μαθητές, καθώς συμβάλλουν στην καλλιέργεια των διανοητικών τους ικανοτήτων, εμπλουτίζουν και εξασκούν τις γνώσεις τους στο δημόσιο προφορικό λόγο.

Οι μαθητές μαθαίνουν να σκέφτονται λογικά, να παρουσιάζουν τις απόψεις τους με πειστικά επιχειρήματα και να εξοικειώνονται με το πνεύμα της υγιούς διασχολικής άμιλλας.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 62 σχολεία – δημόσια και ιδιωτικά – με ομάδες των 5 μαθητών και 2 συνοδών καθηγητών το καθένα (συνολικά 427 συμμετέχοντες).

 

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!