» Πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού στα Δημοτικά σχολεία της πόλης μας

Πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού στα Δημοτικά σχολεία της πόλης μας

12 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού στα Δημοτικά σχολεία
της πόλης μας

Τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού της Περιφέρειας Αττικής, με πρωτοβουλία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Με αφορμή την έναρξη του προγράμματος πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο 5ο Δημοτικό Σχολείο παρουσία του δημάρχου Γ. Καπλάνη. Ο δήμαρχος μίλησε στα παιδιά και δήλωσε την πρόθεσή του για επέκταση του προγράμματος σε όλη τη μαθητική κοινότητα.

Στην εκδήλωση οι μικροί μαθητές ενημερώθηκαν από την υπεύθυνη του προγράμματος για τη σπουδαιότητα και τα οφέλη της ανακύκλωσης στην προστασία του περιβάλλοντος και στη ποιότητα ζωής.

Η ανακύκλωση χαρτιού συμβάλλει ουσιαστικά στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των μαθητών, στην αφύπνιση της οικολογικής τους συνείδησης και την ενδυνάμωση του εθελοντισμού.

Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να προωθεί και να στηρίζει δράσεις που συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας

 

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!