» Νέο τροχαίο στη διασταύρωση “καρμιανόλα” Χανίων και Ηρακλείου

Νέο τροχαίο στη διασταύρωση “καρμιανόλα” Χανίων και Ηρακλείου

 

Δεν έκλεισαν παρά δύο εικοσιτετράωρα από την ώρα που ο Δήμος ενίσχυσε την οδική σήμανση στη διασταύρωση “καρμιανόλα” Χανίων και Ηρακλείου και το πρωί της Κυριακής 11 Μαρτίου, γύρω στις 10:30΄ η ώρα σημειώθηκε νέα σύγκρουση οχημάτων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες λευκό όχημα Mercedes, κατέβαινε την οδό Ηρακλείου, παραβίασε το τεράστιο STOP  και έπεσε σε άλλο όχημα το οποίο εκινείτο κανονικά επί της οδού Χανίων.

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων δεν υπήρξαν θύματα παρά μόνο υλικές ζημιές. Το κανονικά κινούμενο όχημα βρέθηκε στο κράσπεδο του πολύπαθου ψητοπωλείου που διακρίνεται στην αριστερή πλευρά της φωτογραφίας μας.

Ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου μας δήλωσε λίγη ώρα μετά τη σημερινή σύγκρουση των οχημάτων, πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και για τους πεζούς από τους απρόσεκτους οδηγούς, όπως και για το κατάστημα του το οποίο επανειλημμένα έχει δεχτεί στο εσωτερικό του, οχήματα από τις συγκρούσεις που σημειώνονται στη διασταύρωση αυτή.

 

 

 

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!