Μήνυμα δύναμης και νίκης από τον Βασίλη Φιλίππου, της ΑΠΕ “ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ”

Ο 17χρονος μπακ χαφ της ομάδας μας, εδώ και ένα μήνα έχει το πόδι του στο γύψο μιας και σε μια προπόνηση υπέστη κάταγμα περόνης.

Με υπομονή και δουλειά περιμένει την επιστροφή του στη δράση για να βοηθήσει κι αυτός την ΑΠΕ να πετύχει τους στόχους της. Μέχρι τότε θα βλέπει τους συμπαίκτες του να νικούν και γι αυτόν.

«Εχω υποστεί κάταγμα περόνης, έχω κλείσει ήδη ένα μήνα και θέλω άλλη μία εβδομάδα για να βγάλω το γύψο. Σε 2-3 εβδομάδες ξεκινάω την αποθεραπεία μου και πιστεύω ότι θα προλάβω να επιστρέψω στις προπονήσεις το συντομότερο δυνατόν», εξηγεί ο Βασίλης Φιλίππου στο apeagiaeleousa1936.gr.

Ήσουν στο εκτός έδρας ματς με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις την ομάδα σου από την εξέδρα και να ξέρεις ότι δεν μπορείς να παίξεις;

«Δεν είναι ευχάριστο, σίγουρα είναι δύσκολο – ειδικά για έναν παίκτη που είναι σε μικρή ηλικία όπως εγώ αλλά με υπομονή και δουλειά όλα θα πάνε καλά».

Το μήνυμα που θες να στείλεις;

«Εγώ μπορεί να απέχω από τις προπονήσεις, γιατί προέχει η υγεία μου αυτή τη στιγμή, αλλά είμαι κοντά στην ομάδα. Θα βρίσκομαι και αύριο στο ματς με Λυκόβρυση. Ξέρω ότι οι συμπαίκτες μου θα παίξουν και για μένα και είμαι βέβαιος ότι θα νικήσουμε. Θέλω να δω στην εξέδρα τον κόσμο μας ώστε να επιστρέψουμε όλοι μαζί στις επιτυχίες».

Ο αγώνας με την Λυκόβρυση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου, στο γήπεδο της Οριζομύλων στις 11 το πρωί.

Πηγή: ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ