«Ο Χορός καλά κρατεί….ΦΑΡΟΣ»

Κέφι, Χορός, Τραγούδι, Μουσική, Παραδοσιακά όργανα, πλούσια Λαχειοφόρος και πλήθος κόσμου, συνέβαλλαν στη μεγάλη επιτυχία του Ετήσιου Χορού του Συλλόγου Ποντίων Αγ.Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ», το Σάββατο 3 Μαρτίου.

Έλαμψε και Φώτισε για άλλη μια φορά!

Η προσέλευση των μελών και φίλων, τόσο του Συλλόγου, όσο και των αδελφών ποντιακών σωματείων, από διάφορα μέρη της Ελλάδας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η πολύ μεγάλη αίθουσα του κέντρου γέμισε ασφυκτικά και αποδείχθηκε και αυτή μικρή για να χορέσει και να εξυπηρετήσει όλον αυτόν τον κόσμο.

Οι κορυφαίοι καλλιτέχνες και οι σπουδαίοι μουσικοί διασκέδασαν και ξεσήκωσαν το κοινό. Κανείς δεν έμεινε αμέτοχος σε αυτή τη γιορτή.

Την παράσταση έκλεψαν τα πολυπληθή χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, ξεκινώντας από την ηλικία τεσσάρων ετών και υπό την καθοδήγηση της Προέδρου και Χοροδιδασκάλου κ. Σοφίας Σαββίδου, μετέφεραν τους παρευρισκόμενους στην Αλησμόνητη Πατρίδα του Πόντου, προκαλώντας συγκίνηση και περηφάνεια. Χόρεψαν με ζωντάνια, πάθος και δύναμη ψυχής.

Ευχαριστούμε από καρδιάς ,όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά. Ευχαριστούμε τα μέλη, τους φίλους και όλους τους καταστηματάρχες που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο. Όλοι έφυγαν κερδισμένοι.

Στην Εκδήλωση παρευρέθηκαν από την πόλη μας μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος κ. Γ. Καπλάνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Σ. Σαββίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος & Επικεφαλής της Παράταξης «Δυνατή Πόλη» κ. Μ. Γιάγκας, οι Γιατροί κ. Α. Ορκόπουλος – Καρδιολόγος, κ. Θ. Ξανθόπουλος – Ακτινολόγος, Κ. Π. Χρυσοχοϊδης – Δερματολόγος, κ. Βασιλείου – Πνευμονολόγος, κ. Κ. Χρυσοχοϊδης – Παθολόγος, η Ένωση Κρητών Αγ. Βαρβάρας κ.ά.πολλοί

Σύλλογος Ποντίων Αγ.Βαρβάρας