Η Ανακύκλωση και τα ευεργετήματά της. Παρουσίαση στο 5ο Δημοτικό Σχολείο

Η Ανακύκλωση και τα ευεργετήματά της ήταν το θέμα παρουσίασης στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας, την Τετάρτη 7 Μαρτίου.

Η Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, πήρε την πρωτοβουλία και σήμερα το πρωί άτομα της σχετικής δράσης της Περιφέρειας επισκέφθηκαν το παραπάνω Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας και ανέλυσαν στους μαθητές τα θετικά της ανακύκλωσης, κυρίως του χαρτιού αφού το περιβάλλον του Σχολείο είναι κοντά σε αυτό το υλικό, όπως επίσης του πλαστικού και άλλων υλικών.

Μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό σε μικρούς και μεγάλους.

Στην εκδήλωση παρόντες ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ντάβιος, η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Πετράκου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Βάσω Φίλη και μέλη του Δ.Σ.

Ο Δήμαρχος εκτός της εκπροσώπου της δράσης της Ανακύκλωσης, μίλησε στα παιδιά σχετικά με την ανακύκλωση και άλλα συναφή θέματα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ήδη με πρωτοβουλία του ο Σύλλογος Γονέων έχει τοποθετήσει κάδους ανακύκλωσης πλαστικών υλών εσωτερικά του Σχολείου και εφαρμόζει από καιρού την ανακύκλωση και σε αυτό το υλικό.