Συγχαρητήρια στο 2ο Γυμνάσιο της πόλης μας για την διάκρισή του! Βραβεύτηκε στο Μουσείο Μπενάκη

 

Τιμητική διάκριση έλαβαν μαθητές του 2ου Γυμνασίου, για το power point που δημιούργησαν στο πλαίσιο του πανελλήνιου διαγωνισμού «Λέμε ΟΧΙ στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό» του British council και του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

Πρόκειται για τους μαθητές της Β΄ τάξης, Μιχάλη Λαζάρου και Αλέξανδρο Ασλανίδη.

Τα παιδιά βραβεύτηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, την Τρίτη 6 Μαρτίου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, της πρέσβειρας της Αγγλίας και Ολυμπιονικών.

Στην εκδήλωση τους μαθητές συνόδευσε η Διευθύντρια του σχολείου κα Αλεξάνδρα Φέγγη η οποία βραβεύτηκε, επίσης, ως υπεύθυνη καθηγήτρια για τη δουλειά αυτή, συμμαθητές τους, και η καθηγήτρια κα Κολοκούρη Βασιλική και συμμετέχουσα ανεπισήμως στην ίδια δουλειά, διακεκριμένη, επίσης, για την συμμετοχή της σε πολλές δραστηριότητες του σχολείου.

Επικοινωνήσαμε με την κα Φέγγη για περισσότερες πληροφορίες και μας ενημέρωσε ότι στον διαγωνισμό συμμετείχαν 215 σχολεία από όλη την Ελλάδα!

Χαρήκαμε ιδιαιτέρως όταν μας είπε ότι η Πρόεδρος του Ιδρύματος Ολυμπιακής Εκεχειρίας την πλησίασε και της εξέφρασε τον θαυμασμό της για την δουλειά των παιδιών ενώ εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί το σχολείο τους.

Μας είπε επίσης ότι και άλλα παιδιά του σχολείου συμμετείχαν στον ίδιο διαγωνισμό με δημιουργία video, τα οποία θα λάβουν έπαινο ηλεκτρονικά για την συμμετοχή τους.

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και καθηγητές για την προσπάθειά τους!

Κρίμα που πολλοί συμπολίτες μας υποτιμούν τα σχολεία μας πιστεύοντας ότι σε σχολεία άλλων δήμων γίνεται καλύτερη δουλειά!

Η πραγματικότητα τους διαψεύδει!

Με την ευκαιρία αναφέρουμε πως ο Δήμος πρόκειται να βραβεύσει στο Δημοτικό Κινηματοθέτρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” πιθανότατα την Κυριακή 18 Μαρτίου, τους μαθητές της πόλης μας που συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε διάφορους σχολικούς αγώνες και προγράμματα όπως ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ, ΝΑΣΑ, αυτό του Μουσείου Μπενάκη κ.ά.