Δεν καλέστηκε ο Δήμος στη συγκέντρωση των εργαζομένων στο ΘΧΠΔΑ (π. ΚΚΑΧ), που φιλοξενείται στην πόλη μας

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πως στη χθεσινή συγκέντρωση, Δευτέρα 5 Μαρτίου, που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δυτικής Αττικής (ΘΧΠΔΑ), του οποίου δομή φιλοξενείται και στην πόλη μας, στον ίδιο χώρο με το Νοσοκομείο, να μην καλέσουν ή να ενημερώσουν της Δημοτική Αρχή της πόλης μας, για το γεγονός αυτό.

Την περασμένη εβδομάδα υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία μιλούσαν για δέσιμο ατόμων στα κρεβάτια τους, τα οποία φιλοξενούνται στη δομή, επί ώρες και παρουσίαζαν μια ζοφερή εικόνα, σχετικά με τη λειτουργία του Θεραπευτηρίου.

Οι εργαζόμενοι επέτρεψαν στους δημοσιογράφους να επισκεφθούν εσωτερικά το κτίριο που φιλοξενούνται τα άτομα αυτά και να σχηματίσουν τη δική τους άποψη όσον αφορά το χώρο και τις συνθήκες με τις οποίες διαβιούν τα άτομα που φιλοξενούνται εκεί.

Παρ΄ότι το θέμα ήταν πολύ σοβαρό και πήρε μεγάλες διαστάσεις τόσο από τον τύπο όσο και από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, ο Δήμος δεν πληροφορήθηκε από κανέναν, ούτε έλαβε πρόσκληση να παρευρεθεί και να στηρίξει τους αγώνες των εργαζομένων, οι οποίοι κατήγγειλαν την έλλειψη προσωπικού και άλλες ελλείψεις που υπάρχουν και δυσκολεύουν το ήδη δύσκολο έργο και αποστολή τους.