«ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ» και με τη ΒΟΥΛΑ!!!

Εγκρίθηκε το Καταστατικό του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ» από το Ειρηνοδικείο Αθηνών και πλέον αποτελεί ένα νέο φορέα της πόλης μας.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου εκλεγμένου Δ.Σ. του Συλλόγου θα γίνουν εντός πέντε μηνών, ενώ στις 25 Μαρτίου θα κάνει και την πρώτη κατάθεση στεφάνου στην Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και θα πάρει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης μας.

Επίσης στα πλαίσια σύσφιξης  των σχέσεων των μελών του, αλλά και πληροφόρησης των συμπολιτών μας για την ύπαρξή του θα πραγματοποιήσει χοροεσπερίδα το Σάββατο 21η Απριλίου, στο κέντρο “Η ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΙΣΣΑ”, όπως μας πληροφόρησε ο Πρόεδρος της Δ.Ε. κ. Νίκος Γεωργόπουλος.

Παρακάτω δημοσιεύουμε την Περίληψη του Καταστατικού του νέου Φορέα της πόλης μας.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Με την υπ’ αριθμ. 61/2018 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας) αναγνωρίσθηκε η ίδρυση του μη κερδοσκοπικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ» και σε συντομία «ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ» που εδρεύει στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, και εγκρίθηκε το από 24/1/2018 καταστατικό του.

Αθήνα, 16/02/2018

Η Πληρεξούσια Δικηγόρος

Λυγερή Ανδρούτσου