Τα περίπτερα που ενοικιάστηκαν από το Δήμο πότε θα λειτουργήσουν;

Στις αρχές Δεκεμβρίου ο Δήμος ενοικίασε πέντε από τα Δημοτικά περίπτερα  που υπάρχουν στα όρια του, σε τρεις ενδιαφερόμενους.

Παρ΄ότι έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε, τα περίπτερα δεν έχουν λειτουργήσει έως τώρα, ώστε να αρχίσουν να εξυπηρετούν τους συμπολίτες μας.

Υπενθυμίζουμε πως η τιμή εκκίνησης στο διαγωνισμό που έγινε από το Δήμο για την ενοικίασή τους, ήταν τα 400 ευρώ μηνιαίο ενοίκιο και οι προσφορές που δόθηκαν τελικά για ενοίκιο αυτών των περιπτέρων κυμαίνονταν από 400 έως 490 ευρώ.

Τα ενοίκια τρέχουν ή θα ξεκινήσει η καταβολή τους από την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας τους;

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου γίνονταν εργασίες σε εκείνο που βρίσκεται στην Ελευθερίου Βενιζέλου δίπλα από την Τράπεζα Πειραιώς (κεντρική φωτογραφία), σε αντίθεση με άλλα που παραμένουν εγκατελημμένα.

Σημειώνουμε πάντως, πως μας προκάλεσε το ενδιαφέρον, η ύπαρξη ενοικιαστηρίου σε κλειστό περίπτερο κοντά στην π.  ΒΙΟΧΡΩΜ, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Το συγκεκριμένο περίπτερο έχει δοθεί, όπως άλλο ένα, σύμφωνα με τη διακήρυξη του Δήμου σε άτομο που έχει την ιδιότητα του Ατόμου με Αναπηρία (ΑμεΑ), ή Πολυτέκνου ή Πολεμιστού Κύπρου, με ευνοϊκότερους όρους και φθηνότερο ενοίκιο (300 ευρώ μηνιαίως), σε σχέση με τα υπόλοιπα πέντε.

Προσπαθήσαμε επανειλημμένα να επικοινωνήσουμε με τον αριθμό  τηλεφώνου που υπάρχει στο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΡΙΟ, για να πάρουμε πληροφορίες σχετικά με αυτό και αν αφορά την ενοικίαση του περιπτέρου, αλλά δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία, έως τη στιγμή ανάρτησης του παρόντος δημοσιεύματος.

Με την ευκαιρία αναφέρουμε πως είδαμε ενοικιαστήριο και σε άλλο περίπτερο επί της Ελ. Βενιζέλου, αλλά αυτό δεν είναι από εκείνα που πρόσφατα ενοικάστηκαν από το Δήμο.