Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, συνεδριάζει

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην 3η δημόσια ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την 28η Φεβρουαρίου 2018 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος (Αριστομένους 8, 2ος όροφος), για συζήτηση στα παρακάτω θέματα:

Σημειώνουμε  πως στα θέματα της ημερήσιας διάταξης που δημοσιεύουμε παρακάτω,  ΔΕΝ υπάρχει το θέμα που αφορά την μελέτη για την αντικατάσταση του υπάρχοντος Δημοτικού Φωτισμού με LED, το οποίο είχε αναβληθεί την προηγούμενη συνεδρίαση του Σώματος, μετά από πρόταση του Δημάρχου κ. Καπλάνη, προκειμένου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να ενημερωθούν πληρέστερα για την μελέτη και να έρθουν στην επόμενη συνεδρίαση με προτάσεις επ΄αυτής.

Ο Δήμαρχος μάλιστα είχε δηλώσει πως το θέμα είναι σχετικά επείγον και το Δημοτικό Συμβούλιο δεν πρέπει να καθυστερήσει να πάρει απόφαση.

Παρ΄όλα αυτά το θέμα δεν είναι στα Τακτικά προς συζήτηση θέματα. Υπάρχουν λίγες πάντως πιθανότητες να έρθει ως επείγον, προς συζήτηση.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2018.
2. Λήψη απόφασης για την παράταση της σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού στο πλαίσιο Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου
3. Έγκριση μελέτης και τρόπου δημοπράτησης του έργου «Συντήρηση σχολικών κτιρίων 2018»
4. Λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με αίτημα κατοίκων
5. Έγκριση τεύχους και τρόπου δημοπράτησης της μελέτης «Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Αγίας Βαρβάρας»
6. Έγκριση οριστικής παραλαβής για την υπηρεσία «Καταγραφή, αποτύπωση και διαχείριση δικτύου δημοτικού οδοφωτισμού και ηλεκτροφωτισμού κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας»
7. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συμβάσεων μίσθωσης έργου για το έτος 2018.
8. Λήψη απόφασης για χορήγηση θέσης στάθμευσης επί της οδού Θεσσαλονίκης 14.
9. Άνοιγμα ειδικού τραπεζικού λογαριασμού για την διαχείριση παγίας προκαταβολής του Δήμου μας και ορισμός διαχειριστή του λογαριασμού αυτού για το έτος 2018
10. Λήψη απόφασης επί αιτήματος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού περί παραχώρησης αίθουσας του 1ου Δημοτικού Σχολείου για διεξαγωγή μαθημάτων θεατρικής αγωγής για τα παιδιά του σχολείου κάθε Κυριακή (έως τη λήξη του σχολικού έτους Ιούνιος 2018) (αποφ. Σχολ. Επιτροπής 1/2018).
11. Λήψη απόφασης επί αιτήματος της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. περί έγκρισης χρήσης χώρων των Δημοτικών Σχολείων Αγίας Βαρβάρας για την υλοποίηση του προγράμματος Μαζικού Αθλητισμού, «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ – ΦΩΛΙΕΣ» (έως τη λήξη του σχολικού έτους Ιούνιος 2018) (αποφ. Σχολ. Επιτροπής 3/2018).
12. Έγκριση ισολογισμού, Αποτελεσμάτων Χρήσεως και έκθεσης πεπραγμένων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αγίας Βαρβάρας (ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β.) για το οικονομικό έτος 2016
13. Έκθεση Εσόδων – Εξόδων Δ΄ τριμήνου για τον έλεγχο – υλοποίηση του προϋπολογισμού έτους 2017. (ΑΠΟΦ. ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡ. 25/2018)
14. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018
15. Τροποποίησης της υπ΄αριθμ.219/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί της ψήφισης του προϋπολογισμού και του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας έτους 2018.