» Καπλάνης – Λεωτσάκος στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Καπλάνης – Λεωτσάκος στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

20 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου κ. Γιώργου Καπλάνη, με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Θεμάτων Αλλοδαπών, Υπηκόων Τρίτων Χωρών και Παράτυπης Μετανάστευσης κ. Τζανέτο Φιλιππάκο.

Στην συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ανδρέας Λεωτσάκος συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου και αφορούν την πόλη της Αγίας Βαρβάρας, αλλά και ευρύτερα τη Δυτική Αθήνα.

Ειδικότερα τέθηκε η ανάγκη λειτουργικής αναβάθμισης του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής επί της Ηρακλείου και Χανίων, μέσα από την υλοποίηση ειδικών προγραμμάτων.

Επίσης συζητήθηκε η ανάγκη εφαρμογής του προγράμματος «Αστυνομικός της Γειτονιάς» γεγονός που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων.

Ακόμη έγινε αναφορά για το ζήτημα της διαχείρισης του μεταναστευτικού σε σχέση με τη Δυτική Αθήνα στο πλαίσιο διασφάλισης της ποιότητας ζωής τόσο των κατοίκων των περιοχών, όσο και των, για όσο χρόνο χρειαστεί, φιλοξενούμενων μεταναστών.

Ο Γ. Γραμματέας Τζανέτος Φιλιππάκος εκτίμησε πολύ θετική τη συνάντηση και το περιεχόμενο της συζήτησης, υποσχόμενος την στήριξή του στα αιτήματα και τις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας

 

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!