» Πότε θα φυτευτούν με πρασινάδες και λουλούδια τα παρτέρια στο πεζοδρόμιο της Βενιζέλου;

Πότε θα φυτευτούν με πρασινάδες και λουλούδια τα παρτέρια στο πεζοδρόμιο της Βενιζέλου;

Με την παράδοση σε κυκλοφορία της κεντρικής μας λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, παραδόθηκε και το πεζοδρόμιο που βρίσκεται απέναντι από την πλατεία, στην οποία συνεχίζονται τα έργα για την ολοκλήρωση του σταθμού ΜΕΤΡΟ.

Εντυπωσιακός ο φωτισμός, που θυμίζει πόλεις του εξωτερικού με καταπληκτική φωτεινότητα και καλαίσθητα κολωνάκια.

Τα πλακοστρωμένα πεζοδρόμια όμορφα κατασκευασμένα και σε αυτά υπάρχουν παρτέρια στα οποία θα φυτευτούν δένδρα και λουλούδια.

Η πλατεία σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΜΕΤΡΟ κ. Παπαδόπουλου, θα παραδοθεί για χρήση εφέτος. Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε και αφορούσαν το πράσινο σε αυτήν, υποσχέθηκε πως θα έχει περισσότερο πράσινο απ΄ότι είχε πριν τα έργα.

Ο κ. Παπαδόπουλος και η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, όταν λένε κάτι το εννοούνε. Το έχουν αποδείξει άλλωστε από την παρουσία των συνεργείων τους τόσο καιρό που εργάζονται στην πόλη μας με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό.

Σκοπός του δημοσιεύματος μας όμως είναι άλλος.

Έχουν περάσει δύο μήνες από την παράδοση του πεζοδρομίου και τα παρτέρια παραμένουν αφύτευτα.

Πότε θα φυτευτούν με πρασινάδες και λουλούδια, ώστε  να ομορφύνει ακόμα περισσότερο το κεντρικό αυτό σημείο της πόλης μας;

Θα φυτευτούν από το Δήμο μας, μιας πλησιάζει η Άνοιξη ή θα πάνε πακέτο  με το φύτεμα της πλατείας από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ;

 

 

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!