» ΟΛΟΙ οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας, ΚΛΕΙΣΤΟΙ την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου

ΟΛΟΙ οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας, ΚΛΕΙΣΤΟΙ την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου

Όλοι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί της Αγίας Βαρβάρας θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟΙ, λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων σε αυτούς, την ΤΡΙΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

Εργαζόμενη  επί πολλά έτη στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας, μας δήλωσε πως εάν δεν υπάρξει αντίδραση ώστε να παρθεί πίσω το νομοσχέδιο, τα αποτελέσματα του θα τα καταλάβουν γονείς και εργαζόμενοι σε αυτούς τον ερχόμενο Σεπτέμβρη..

Οι Δυναμικές κινητοποιήσεις που ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς είναι μια πρώτη αντίδραση τους  στην ένταξη των παιδιών ηλικίας τεσσάρων ετών στην υποχρεωτική εκπαίδευση, η οποία προβλέπεται από το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή πριν λίγες ημέρες.

Πρωταγωνιστές των κινητοποιήσεων είναι οι: ΚΕΔΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ και και ΠΑΣΥΒΝ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιοκόμων), που ζητούν αμεση συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Α. Τσίπρα προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις δυσμενείς επιπτώσεις που θα προκαλέσει σε χιλιάδες οικογένειες και εργαζόμενους.

 

 

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!