Ημερίδα με θέμα την κατάθλιψη, διοργανώνει το ΚΕΠ Υγείας

Το ΚΕΠ Υγείας με τις συνεχείς παρεμβάσεις του στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης θεμάτων Υγείας, στο μικρό διάστημα στο οποίο λειτουργεί έχει δώσει θετικά μηνύματα για την αναγκαιότητα ύπαρξης του.

Η απόφαση της  Δημοτικής Αρχής να στεγάσει τις υπηρεσίες αυτού του φορέα  στο Δήμο μας, έχει χαρακτηριστεί επιτυχής και οι συμπολίτες μας παρακολουθούν τις δραστηριότητές του και εξυπηρετούνται όποτε προκύψει ανάγκη.

Κινητήρια δύναμη σε αυτήν την προσπάθεια είναι η υπεύθυνη του ΚΕΠ κ. Αθανασία Μυγδάκη, κοινωνική Λειτουργός, ενώ την εποπτεία έχει ο Αντιδήμαρχος της πόλης μας, επί των κοινωνικών θεμάτων κ. Αντρέας Λεωτσάκος.

Βεβαίως η δράση του ΚΕΠ Υγείας δεν σταματά εκεί, διοργανώνει ημερίδες και άλλες εκδηλώσεις που ενδιαφέρουν τον πολίτη.

Μία από αυτές τις Ημερίδες είναι προγραμματισμένη να γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 3 Μαρτίου και πραγματεύεται την κατάθλιψη.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Λεωτσάκος σχετικά με το θέμα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Όλοι μας λιγότερο ή περισσότερο έχουμε ακούσει κάτι για την κατάθλιψη και κάποιοι από εμάς ίσως ακόμη και να την έχουμε βιώσει. Μάλιστα είναι γνωστό από την επιστημονική ιατρική έρευνα ότι όλο και περισσότερο εξαπλώνεται ραγδαία. Το βέβαιο όμως είναι ότι όσο περισσότερο τη γνωρίζουμε τόσο καλύτερα μπορούμε να θωρακίσουμε τον εαυτό μας από τις συνέπειές της. Η θεματική εβδομάδα που οργανώνει το ΚΕΠ Υγείας της πόλης μας υπηρετεί αυτό το σκοπό, είτε για να μη χρειαστεί να την υποστούμε, είτε εφόσον χρειαστεί να την αντιμετωπίσουμε”.

Παρακάτω δημοσιεύουμε τη σχετική πρόσκληση και το πρόγραμμα της ημερίδας που θα έχει σαν θέμα την κατάθλιψη.