» Ημιτελής ανακοίνωση του Δήμου για την επαναληπτική δημοπράτηση ακινήτων στην π. ΒΙΟΧΡΩΜ

Ημιτελής ανακοίνωση του Δήμου για την επαναληπτική δημοπράτηση ακινήτων στην π. ΒΙΟΧΡΩΜ

Ένα από τα θέματα της επικαιρότητας στο Δήμο μας, το οποίο μάλιστα έχει γίνει και αιτία σχολίων και υπαινιγμών από την αντιπολίτευση κυρίως, είναι αυτό της μίσθωσης δύο ακινήτων στο χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ.

Η Αντιπολίτευση αφήνει να εννοηθεί πως οι δημοπρασίες που γίνονται και αποβαίνουν άκαρπες είναι διότι ήδη έχει δρομολογηθεί η ενοικίαση του χώρου με φθηνότερο από το σημερινό ενοίκιο που καταβάλλει ο σημερινός ενοικιαστής και γιαυτό οι δημοπρασίες κηρύσσονται άκυρες, από τη μη συμμετοχή ενδιαφερομένων, για τους προς ενοικίαση χώρους.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου αναρτήθηκε η ανακοίνωση για την δεύτερη επαναληπτική δημοπρασία.

Σε αυτήν όμως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πουθενά ενημέρωση για την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών που απαιτούνται για να πάρει μέρος κάποιος σε αυτήν, όπως έως τώρα γινόταν.

Το ίδιο συμβαίνει και με την επί πληρωμή δημοσίευση στον τύπο. Ούτε και στις δημοσιεύσεις που πληρώνει ο Δήμος ΔΕΝ υπάρχει η καταληκτική ημερομηνία.

Δηλαδή ακόμα και η ΕΠΙΣΗΜΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είναι ελλιπής, σε περίπτωση που κάποιος θα ήθελε να συμμετάσχει στην δημοπράτηση…

Εάν κάνουμε λάθος ας μας διορθώσει κάποιος από το Δήμο, μη και τον αδικήσουμε ΑΔΙΚΩΣ…

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση του Δήμου, τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα του, όσο και στις επί πληρωμή δημοσιεύσεις στον τύπο:

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!