Στη Μακαρίου λύθηκε το πρόβλημα, στην Βουτένης μισές δουλειές…

Γράφαμε τις τελευταίες ημέρες για δύο προβλήματα που αντιμετώπιζαν συμπολίτες μας στους δρόμους που μένουν.

Το πρώτο αφορούσε την οδό Μακαρίου, η οποία έκατσε στο σημείο που είχε περάσει η ΕΥΔΑΠ και είχε ενώσει ένα ακίνητο με νερό.

Συγκεκριμένα η βροχή που έπεσε το περασμένο Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, στην πόλη μας, παρ΄ότι δεν ήταν κάτι παραπάνω από έντονη, ήταν αρκετή να κάτσει το οδόστρωμα που πριν λίγα εικοσιτετράωρα είχε καλύψει το συνεργείο που συνεργάζεται με την Εταιρεία Υδάτων.

Οι κάτοικοι τοποθέτησαν κάποιον κουβά σαν σημαδούρα και μετά το δημοσίευμά μας ήρθε συνεργείο και επισκεύασε το οδόστρωμα.

Δεν είχαν όμως την ίδια τύχη οι κάτοικοι των πολυκατοικιών στην οδό Βουτένης που αφού χρειάσθηκε να περάσουν τρεις βδομάδες, να υπάρξει δημοσίευμά μας, να επικοινωνήσει και ο Αντιδήμαρχος κ. Ντάβιος με την εταιρεία ώστε να έρθει συνεργείο της σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και να ξεκινήσει τις εργασίες αποκατάστασης του προαύλιου χώρου.

Θυμίζουμε πως πριν τρείς εβδομάδες η ΔΕΔΔΗΕ πήγε στις πολυκατοικίες για να επισκευάσει βλάβη στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, αφού τρεις πολυκατοικίες δεν είχαν ρεύμα.

Οι Τεχνικοί της Εταιρείας επισκεύασαν βέβαια τη βλάβη, αλλά το τεράστιο χαντάκι που άφησαν πίσω τους, επί εβδομάδες ταλαιπωρούσε τους κατοίκους.

Τέλος πάντων το συνεργείο που εμφανίστηκε σήμερα έριξε κάποιο χώμα και κάλυψε μερικώς το χαντάκι.

Φεύγοντας και απαντώντας στους κατοίκους για το πότε θα έρθουν να ολοκληρώσουν την κάλυψη του χαντακιού, δεν έδωσαν συγκεκριμένη απάντηση.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ντάβιος ο οποίος ενημερώθηκε από τους κατοίκους, τους υποσχέθηκε πως θα επικοινωνήσει με την κατασκευαστική Εταιρεία, ώστε να επιστρέψουν και να ολοκληρώσουν την αποκατάσταση του πλακόστρωτου, ώστε να μπορούν να πηγαίνουν στα σπίτια τους με ασφάλεια, το συντομότερο δυνατόν.