Κάτοικοι και Δήμος να στηρίξουμε την αγορά της πόλης μας

Η Αγορά της πόλης μας είναι μια αγορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες των κατοίκων της.

Δεν υπάρχουν υπερβολές όσον αφορά τον αριθμό των καταστημάτων που πουλάνε  συναφή είδη καθημερινής ανάγκης, με εξαίρεση τα καταστήματα sport ρουχισμού και αθλητικών υποδημάτων που υπάρχει αυξημένη παρουσία, αλλά αυτά απευθύνονται και σε καταναλωτικό κοινό πέραν της πόλης μας.

Υπάρχουν ορισμένα χρωματοπωλεία, ανάλογα φωτογραφεία, καταστήματα με είδη υγιεινής, με ηλεκτρολογικό υλικό, χαρτικά προϊόντα, αρτοποιεία κτλ. τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες της πόλης μας.

Οι δύσκολες εποχές που βιώνουμε έχει φυσικά επηρεάσει και τα καταστήματα, αφού τα έξοδά τους είναι πολλά και μόλις και μετά βίας  τα βγάζουν πέρα.

Είναι λοιπόν σημαντικό οι κάτοικοι της πόλης μας να προτιμάμε τα καταστήματα της Αγίας Βαρβάρας.

Βεβαίως εκτός από εμάς τους κατοίκους και ο Δήμος όταν πρόκειται να κάνει κάποια αγορά υλικών (χαρτικά, απορρυπαντικά, ηλεκτρικά, ψωμί και άλλα αρτοσκευάσματα  για τους παιδικούς σταθμούς κτλ.) πρέπει να απευθύνεται σε ΟΛΑ τα καταστήματα και να παίρνει προσφορές.

Το καλό θα είναι διπλό, αφού θα πετυχαίνει καλλίτερες τιμές από τη μία και από την άλλη θα βοηθάει περισσότερα ντόπια καταστήματα να επιβιώσουν και να συνεχίσουν να προσφέρουν στους συμπολίτες μας, οικονομικά και αξιόπιστα προϊόντα.