Ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας «Η Μεγαλόνησος», με απόλυτη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα!

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας «Η Μεγαλόνησος» στο κρητικό κέντρο «Ομαλός», με απόλυτη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα!

«Μαγευτικός καπετάνιος» στο μουσικό μας ταξίδι στην Κρήτη, ο Αντώνης Μαρτσάκης με το συγκρότημά του.

Εξαιρετικοί οικοδεσπότες, όπως πάντα, οι Γιάννης και Αντώνης Μπαντούρης, που φρόντισαν στο ακέραιο για την ποιοτική και γευστική ικανοποίηση των παρευρισκομένων, με τις νοστιμιές και τα ποτά τους.

Η βραδιά ξεκίνησε με καλωσόρισμα και ευχές κατά την κοπή της βασιλόπιτας από τον Πρόεδρο της Ένωσης Παντελή Πρεντάκη, με αναφορά στην επετειακή συμπλήρωση των 60 χρόνων αδιάλειπτης, πλούσιας και πολυδιάστατης παρουσίας των Κρητών της Ένωσης, στα πολιτιστικά δρώμενα της Αγίας Βαρβάρας και όχι μόνο!

Ακολούθησε η παρουσίαση της νέας εμφάνισης του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και των χορηγών της, Μάνο Αναστασιάδη και Δημήτρη Παπαδάκη.

Στην συνέχεια, ο χοροδιδάσκαλος Γιάννης Μεγαλακάκης με τα χορευτικά της Ένωσης, παρουσίασαν την δουλειά τους, μέσα από ένα ιδιαίτερα άρτια δομημένο και πλήρες θέαμα, με τραγούδια και πολλούς γνωστούς και λιγότερο γνωστούς χορούς της Κρήτης. Κέρδισαν εξαρχής το ενδιαφέρον και το σεβασμό των θεατών που τους απέδωσαν το θερμότερο χειροκρότημα τους.

Την σκυτάλη πήρε ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης με τους χορευτές του από τον «Λαογραφικό Όμιλο Ολκάς», παρουσιάζοντας ποντιακούς χορούς.

Ακολούθησε γλέντι με χορό, τραγούδια, άφθονο φαγητό και ποτά, μέχρι την αυγή!

Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας «Η Μεγαλόνησος» οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 350 χορηγούς, επιχειρηματίες στην πόλης μας αλλά και την Κρήτη, οι οποίοι παρά τις δυσκολίες της εποχής, μας εμπιστεύτηκαν και φέτος την επιθυμία τους να στηρίξουν το έργο της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε: Ο Δήμαρχος Γ. Καπλάνης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ν. Κολιάκος, οι Αντιδήμαρχοι Σ.Σαββίδης και Δ. Παγουρτζής, η Γεν. Γραμματέας Α. Τσουλούφα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σ. Κοσμίδου, Β. Βόσσος, Σ. Αντωνόπουλος, Ι. Αννισάς, Μ. Γιάγκας (επικεφαλής της παράταξης «Αγία Βαρβάρα – Δυνατή Πόλη»), Ν. Σιαραμπή – Μιχαλακάκου (επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Ενωτική Κίνηση»), ο π. Πρόεδρος του Δ.Σ., Κ. Σαρόπουλος, οι π. Δ.Σ. Α. Γούναρη, Μ. Παπαδάκου, Σ.Μπακάλης, Ν.Γρίβας, ο π. Υπουργός και Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Μ. Καρχιμάκης, ο Γ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Αγιοβασιλειωτών Ρεθύμνου «Πρέβελης» και Πρόεδρος των Ακουμιανών Ρεθύμνου Μ. Μαρινάκης, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Κρητών Βύρωνα-Παγκρατίου-Καισαριανής Θ.Κορδαλής.

Ευχαριστούμε επίσης τον χορηγό επικοινωνίας Lyra FM και τον Σεβντά Θοδωρή για την φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς.

Να είμαστε καλά να ξανασμίξουμε και του χρόνου!

Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος”