Αήττητη στο Β΄ Γύρο η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα – “Χ” στην Αλσούπολη

Αν και θα μπορούσε να φύγει με το διπλό από την Αλσούπολη, τελικά, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα έμεινε στο 2-2.

Για δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη. Ετσι συνεχίζουμε το δεύτερο γύρο με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες παραμένοντας αήττητοι.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32′ με τον Χαλά κι αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Η ομάδα μας όμως έβγαλε χαρακτήρα και στο 51′ ισοφάρισε με τον από τη σέντρα του Γιαννόπουλου την οποία εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Ρούσσος, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Την ανατροπή θα μπορούσε να φέρει το πέναλτι που κέρδισε ο Γιαννόπουλος αλλά ο Ρούσσος έστειλε την μπάλα άουτ. Αφού, λοιπόν, δεν πέτυχε δεύτερο τέρμα είπε ο Ρούσσος να… σερβίρει το 2-1 στον Τσιάβο στο 54′, με τον δεύτερο να σκοράρει με το κεφάλι.

Το βρεγμένο, από τη βροχή, γήπεδο οδήγησε το ματς στη δύναμη και παρόλο που θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη ένα αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στο 72′ ο Γούσγουλας γύρισε την μπάλα με το στήθος στον Γιαννακαρώνη, ο οποίος παρόλο που προσπάθησε να αποκρούσει, δεν τα κατάφερε. Ετσι, η ομάδα μας είναι στην 7η θέση με 29 βαθμούς.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Γιαννακαρώνης, Γούσγουλας, Μπενδελάς, Κάνδιας, Καρύδης, Τζουμανάϊ (46΄ Μακρής), Μπάκας, Κύβελος, Τσιάβος (82΄ Κωνσταντινίδης), Γιαννόπουλος, Ρούσσος (90΄ Τυριακίδης).

*Η 20η αγωνιστική βρίσκει την ομάδα μας να υποδέχεται τη Νέα Σμύρνη στο γήπεδο Ορυζομύλων.

 

πηγή: ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ