Καπλάνης συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Σταθάκη

Συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Σταθάκη, στον οποίο τέθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης μας όπως, η επέκταση του δικτύου του φυσικού αερίου, η προώθηση του προγράμματος «Πράσινη Γειτονιά», η επαναλειτουργία του Πάνθεον και η προώθηση της ηλεκτροκίνησης στον κλάδο των διανομών της εστίασης, είχε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Καπλάνης, την  Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, στο γραφείο του κ. Υπουργού, σε προγραμματισμένο ραντεβού τους.

Στη συνάντησή τους επίσης, αναπτύχθηκε  διάλογος για την αξιοποίηση προγραμμάτων ενεργειακής αναβάθμισης του Δήμου μας, πράγμα επίκαιρο μάλιστα για την πόλη μας, μπροστά στη θέληση της Δημοτικής Αρχής να αντικαταστήσει ολόκληρο το Δημοτικό φωτισμό της.

Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης σε δήλωσή του στην εφημερίδα μας, σχετικά με το κόστος της αντικατάστασης του Δημοτικού Φωτισμού, μας υπογράμμισε πως η Διοίκηση του Δήμου θα στραφεί σε κάθε πηγή ενίσχυσης οικονομικά του σχεδίου της, προκειμένου να πετύχει την αναβάθμιση του Δημοτικού φωτισμού της πόλης με LED, με στόχο ακόμα και τη μηδενική επιβάρυνση του προϋπολογισμού του Δήμου.