«Together we can change the world» Στειρώσεις Αδέσποτων Σκύλων!

«Together we can change the world» Στειρώσεις Αδέσποτων Σκύλων!

Ο Όμιλος Σνάουτσερ Ελλάδος, μετά από απόφαση του Δ.Σ., θα διοργανώσει σε ετήσια βάση την καμπάνια «Together we can change the world» Στειρώσεις Αδέσποτων Σκύλων!

Το χρηματικό ποσό θα δίδεται στο φιλοζωικό σωματείο «Η Αγία Βαρβάρα» / 237/2012, το οποίο και θα αναλαμβάνει τις στειρώσεις των αδέσποτων σκύλων.

Η καμπάνια «Together we can change the world» Στειρώσεις Αδέσποτων Σκύλων θα διεξαχθεί από την 1/1/2018 έως και την 31/12/2018

Η επιτροπή αναλαμβάνει να ενημερώνει κάθε 3μηνο με αναλυτική κατάσταση τους συνδιοργανωτες ομίλους

Για:

• Το συνολικό ποσό χρημάτων που συγκεντρώθηκαν μετά την καταμέτρηση των ειδικά διαμορφωμένων κουτιών που έχουν δοθεί από το Φιλοζωικό Σωματείο «Η Αγία Βαρβάρα» και έχει το λογότυπό τους αλλά και το διακριτικό τίτλο της καμπάνιας «Together we can change the world» Στειρώσεις Αδέσποτων Σκύλων

• Το ποσό ανά δωρητή (αν ο δωρητής επιθυμεί)

• Τα στοιχεία του δωρητή (αν ο δωρητής επιθυμεί)

• Το συνολικό ποσό χρημάτων που συγκεντρώθηκαν μετά από ενημέρωση του τραπεζικού λογαριασμού του Ο.ΣΝ.Ε. σε περίπτωση που ο δωρητής έχει προτιμήσει να κάνει την δωρεά του με κατάθεση σε τράπεζα.

• Η ΔΩΡΕΑ μπορεί να γίνει στα ειδικά διαμορφωμένα κουτιά που έχουν δοθεί από το Φιλοζωικό Σωματείο «Η Αγία Βαρβάρα» και υπεύθυνη γι αυτά είναι η κα. Αθηνά Σιδερά.

• Η ΔΩΡΕΑ μπορεί να γίνει σε συγκεκριμένο λογαριασμό του ΟΣΝΕ με δικαιούχο τον ΟΣΝΕ (όνομα προέδρου του Ο.ΣΝ.Ε.. ΆΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ και ένδειξη ΚΑΜΠΑΝΙΑ _ΑΔΕΣΠΟΤΑ) Η απόδειξη κατάθεσης τραπεζικά αποτελεί και απόδειξη κατάθεσης .

• Το σύνολο των χρημάτων θα μεταφραστεί σε στειρώσεις αδέσποτων σκύλων σε κτηνιατρεία της επιλογής του Φιλοζωικού Σωματείου «Η Αγία Βαρβάρα», κατόπιν επικοινωνίας και κοινοποίησης της επιλογής αυτής στον Όμιλο Σνάουτσερ Ελλάδος και αυτός θα ενημερώσει όλους τους άλλους ομίλους που συμμετέχουν στην καμπάνια.

• Η επιλογή των κτηνιατρείων είναι αποκλειστική ευθύνη του Φιλοζωικού Σωματείου «Η Αγία Βαρβάρα» και οι όμιλοι που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία δεν έχουν καμία ευθύνη.

• Όσοι όμιλοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην καμπάνια θα μπορούν να το κάνουν μετά από επικοινωνία με τον όμιλο Σνάουτσερ Ελλάδος.